![]() |
Re: E36 - 316i
ce are motorul m43? fac pariu ca habar nu ai sa mergi cu 1,6 dar sa pui 2,5 sau v8 .
din cauza unora ca tine,care atunci cand isi iau bmw viseaza numai tampenii cu motoare puternice si se vad mari soferi,ne blameaza lumea ca daca avem bmw suntem nenorociti,omoram oameni,facem accidente. e posibil sa fi vazut la alti useri aici pe forum conversii cu alte motoare dar acei useri stiu sa si conduca masinile.daca ai motor mare si bagi viteza nu inseamna ca esti si sofer. sper sa nu te superi pe mine dar m-am saturat de cate ori am vazut pe forumuri tot felul de oameni care isi iau cate un bmw cu motor mic,e36 de obicei, si vor motor mare,de la 2,8 in sus. dar ce are frate motorul m43,esti vreun pilot de raliu ,un mare sofer care daca nu are motor mare ii scade glicemia,face icter mecanic ? mai lasati fratilor prostiile astea si treziti-va la realitate . |
Nu zic nu in privinta banilor ... masinuta asta nu a fost cumparata pentru a impresiona a fost cumparata din pasiune ptr BMW ca daca nu era pasiunea imi luam vreun cocioc de bulgaria 1.6 fara taxa platita fara sa dai 3200 de euro pe ea din contra dadeam 600 de euro maxim si aia era ! Sunt constient de toate cheltuielile care vor interveni la un v8 plus ca trebuie si frane ca am putere da nu am frane si ma va duce destul de mult dar de ce sa nu bag bani intr-o pisica care merita bani ? Imi place foarte mult despre haterii care nu au ce face pe aceasta lume si discuta dintre 4 pereti pe topicuri ! Chiar va invit in 2-3 luni pe acest topic sa vedeti ce se va face pana atunci nu voi mai posta nimic ;) !
Cheers LA REVEDERE vad ca 4tuning-ul s-a dus de rapa a-ti crescut si voi mari si stiti totul si nimeni nu are voie pe teritoriul vostru sa isi faca nimic ;) ! P.S. era mai frumos acu 3-4 ani pe acest site/forum ! |
Quote:
|
frumoasa galbejita, sa ai parte de ea.
|
Quote:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...13549456_n.jpg Si a pus si semnatura pe poze..nu CUMVA SA II FURE CUMVA POZELE ASTEA GENIALE EDITATE IN PAINT. ( PENIBIL DE PROST) |
Penibili sunteti pe bune acuma :)) stati acuma sa ma urmariti pe facebook ... angajati-va frate la SRI FBI ceva sa faceti ceva cu cap nu sa postati ce pun eu pe facebook budy poate ar fi cazu sa precizezi ce scria si la descriere;)...ca exact astea sunt jantele care le iau si or sa vina si pe spate iar acel scris nu este semnatura semnatura mereu va fi mai mica aceea va fi reclama mea pe masina mea in colant!
Deci altceva mai bun de facut nu aveti ? HATERILOR !!! Si apropo "prietene" nu e editata in paint ;) in paint nu poti seta opacitatea ;) ... mai invata photoshop inainte sa critici ! HATERE !!! |
Quote:
Auzi HATER..=))) doamne sunteti rau de tot generatia asta 96-97.Vai de voi. Eu nu stau sa imi distrug viata in photoshop si sa visez la v8... |
BAI CE RAI SUNTETI:)))))))) mai calmativa nu mai sariti asa pe el:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)