![]() |
asa vrei sa ajungi ma ?sa umblii in TT da... cand iti pune ala microfonu`n gura ... sa .. stai vreo 5 minute... sa. .. zici .... ahhhh ahhhh no comment ????
zi bai ? ala-i idolul tau ? ala-i zeul tau ? fotbalistule :roll: |
Re:
Quote:
Vezi ca o iei pe drumul lui ... habar nu ai sa scrii .. ;) mai lasa antrenamentele ... si du-te tati si invata la scoala ca e de rau .. :roll: si ar mai fi un aspect.. am obs ca practici fotbalul, sanse sa ajungi .. ceva .. sunt .. minime , prob. o sa ajungi sa joci pe la breaza... ;) si sa zicem ca ajungi .. aia-i viata ?? viata de fotbalist e viata? poate e viata dupa retragere.. ca pana atunci .. alearga .. mai alearga un pic si mai alearga.. am facut si eu 4 ani de fotbal .. la rapid .. era frumos .. 4 ani de zile .. aceiasi chestie.. era .. boooooring , ca sa nu mai zic ca.. era frumos cand unu care dadea la propriu cu stangu`n dreptu , intra titular in prima echipa doar ptr ca masa dadea suta de coco la dl. antrenor... ;) oricum .. iti urez succes in .. drumul pe care l-ai ales ... si ... DE ABIA ASTEPT .. (doamne ajuta) sa rad de tine cum am ras si de Raducanu ... cu lacrimi .. |
Re:
Quote:
|
Sa itti dau un ex
Hagi inainte sa joace fotbal era cioban Normal la primu interviu a stat 5 min la un cuv Acum are si bani e si renumit are si studii sil doare la basca Dar oricum nu toti au noroku asta Dar sa sti ca din cati fotbalisti stiu yo nici unu nu e analfabet sau semianalfabet.Si sa sti ca si invat Apropo tu ce sport faci ca sa te dezvolti sau ai facut (aruncarea cu privirea.......fara suparare ma cam luat valu Si sry ptr offtopic |
am practicat aruncatu cu degetele pe tastatura impotriva prostilor .... ;)
si ink practic... ACUM AM ANTRENAMENT .... vbim dupa .... ;) |
asa , gata...
so .. am generalizat.. ptr ca.. pana acum .. de d`astia am dat.. cel putin la mine in echipa .. cu greu schimbai 3 cuvinte... baieti care stiu sa dea cu picioru in minge... si ... cam ....ATAT .. sunt si exceptii .. normal .. insa.. pe mine ma.. nu amuza.. uimeste.. nush nu-mi gasesc cuvintele , Claudiu Raducanu ... omu .. chiar e luat de la stana... BTW - are vreunu vreun reportaj / interviu cu el vbind ? vreau sa mai rad... |
Evile...ai vrea sa ai 400.000$pe an si sa nu stiisa vb la PROtv,te asigur :wink:
|
Hai sa va mai dau eu un exemplu. TOTI din Italia este un analfabet tot timpul cand apare la tv se face de cacao. In italia se gaseste de cumparat o carte cu perlele lui Toti si am impresia ca mai apare una. Fotbalul nu ma pasioneaza. Clasa se vede pe teren daca esti bun castigi nu mai conteaza arbitrul si altzi factori gen noroc. La noi in campionat, stitzi vorba aia unde-i mingea-i si gramada :lol:
|
Re:
Quote:
toata ziua alergi , iti vezi familia din an in paste , si tot asa...... ;) de kko... |
Daca omul are talent la asa ceva... se pricepe sa dea cu piciorul in minge si ii place de ce sa nu practice?? Multi jucatori nu stiu in ce masura s-ar fi tinut pe linia de plutire in alte domenii (nu sa exceleze).
Decat sa aibe o slujba de 2 lei si are inclinatie spre vre-un sport, bine in fotbal se castiga cel mai bine de ce sa nu faca performanta si sa aibe un trai mai bun daca are sansa... sau e mai bine sa dea in cap ca sa o duca dupa o zi pe alta?! Poate am spus pe un ton cam dur sa dea in cap dar intelegeti voi ideea |
alooooo fratilor mai cititi odata numele topicului !!!!!!!!!
|
Cu toate ca Becali a zis k da o prima de 130.000$ de om dak Steaua se califica, nu cred k va reusi sa bata Valencia, desi jucatorii vor visa numai $$$$ si o sa manance din gazon:)
|
Re:
Quote:
Inca o data sry ptr offtopic |
PANA LA MOARTE, CU STEAUA PANA LA MOARTE, PANA LA MOARTEEEEE, CU STEAUA PANA LA MOARTE!
STEAUA ALE , STEAU ALE, STEAUA ALEEEE FORZA STEAUA, RUPETI-LE FRANILI JOI PEACE :peace: |
am pierdut o galagie de bani pariind la scor corect 2-1 si 3-1 pentru Valencia, sincer credeam ca si Steaua va da un gol avand in vedere ca juca cu 3 atacanti!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning