![]() |
Re: E36 - Un vis implinit.
Quote:
|
hmm... okay.. trec eu probabil maine pe acolo sa vad... sper sa pot rezolva... ^_^
|
Salut, frumos pisicul, tre sa ai si pe 17, si al meu este tot 316i si are, daca nu ai pe stalp la sofer, dute la reprezentanta si iti da ei o hartie, si eu am scoso, si la rar iti faci o programare pentru trecere jante pe civ, ca pe talon nu se mai trec, si te costa 50 lei
|
probabil e o intrebare prosteasca :)) dar ma duc direct cu jantele astea de 17 pe masina? :))
PS: Am ridicat masina putin in spate, ca imi freca aripa din spate dreapta... maine o voi incerca sa vad... Mi-am rupt mainile cu reglabilele astea :x Deocamdata o las asa... poate mai incolo voi rollui aripile... poate inclin rotile putin spre interior... si pot sa o las din nou mai jos. Deocamdata sunt doar idei... probleme cu bugetul... :)) |
Quote:
|
momentan am 205/45/17 ... am ridicat masina si deocamdata e in regula... inainte daca plecam putin mai brutal... parca atingea... acum nu mai atinge deloc... cu 3 persoane ( 4 cu mine ) in masina... nici in curba... deci eu zic ca e in regula. Aprox 0.5-1 cm am ridicat-o ... in spate... :)
Ies sa o spal ca e murdara... si maine de 1 mai trebuie sa arate bine:D revin cu poze ^_^ |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning