![]() |
Re: Vand Piese E36
nu am poze momentan . eventual poti intra pe topicul cu masina si sunt acolo poze (click pe semnatura) . Barile arata exact ca in pozele de acolo !
|
Compresorul de clima il mai ai?
|
este compresorul
|
valabil . . .
Kit ambreiaj (stare decenta) + volanta (masa simpla) - 100 LEI Instalatie Electrica motor M43 + Calculator - 150 LEI Compresor Clima M43 + conducte clima 4 cil - 100 LEI ETC . . . Dau orice piese de pe motor (mai putin blocul) la cele mai mici preturi ! |
inca valabil !
|
deci . . .
bara fata Facelit - 50 LEI (Moreagrun) bara spate - 30 LEI (Moreagrun) compresor clima M43 + Conducte - 100 LEI Ceasuri 4 Cl - 50 LEI Electroventilator Clima de 4 cl (facelift) - 50 LEI Kit Ambreaj + Volanta Simpla - 70 LEI (stare buna , dat jos de pe M43) Fise , injectoare , senzori , pompa apa , pompa servo , role , curele . . . tot ce se mai gaseste pe un 1.8 , marea majoritate schimbate de curand ! |
ai 2-3 poze cu bara fata data jos de pe masina ?
|
Salut man! Iau eu bara fața, măcar sa am tot botul verde :)) trec poimâine, mâine lucrez. Salut
|
suna-ma inainte , sunt acasa sau prin zona dupa 5
|
bara fata Facelit - 50 LEI (Moreagrun)
bara spate - 30 LEI (Moreagrun) compresor clima M43 + Conducte - 100 LEI Ceasuri 4 Cl - 50 LEI Electroventilator Clima de 4 cl (facelift) - 50 LEI Kit Ambreaj + Volanta Simpla - 70 LEI (stare buna , dat jos de pe M43) Calculator + Instalatie electrica 318 M43 - 100 LEI Fise , injectoare , senzori , pompa apa , pompa servo , role , curele . . . tot ce se mai gaseste pe un 1.8 , marea majoritate schimbate de curand ! |
salut. poti pune 1-2 poze cu bara fata?
|
poze nu am cu ce sa fac ! Cine doreste poate trece oricand si vede exact !
|
valabil .
Am dat bara fata + debitmetrul , restul inca valabile . Pompa servo (m43 , m42 sau m44 ) , pompa apa , electroventilator clima ,conducte clima + compresor de 4 pistoane , ceasuri 4 cl (2 perechi) ETC ! |
Quote:
|
am 2 perechi , amandoua injur de 230.000 KM din cate imi aduc aminte
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning