![]() |
Re: PL DESIGN VT
Din schita arata super tare , pe asta chiar astept sa o vad terminata:D
|
este un proiect foarte complicat! Sa speram ca iese bine de tot!
|
1 Attachment(s)
inca se lucreaza la masina,dar din cauza proiectelor pt firma de exercitiu de la liceu si timpului putin,nu pot sa avansez foarte mult cu masina.
oricm ma astept sa iasa toony,chiar nu am chef de reflectii la masina asta :cry: |
daca nu vrei reflexii pe ea...de ce nu incerci sa o faci galben mat si fa-o o nuanta mai inchisa :D sa devina un pic mai reala :D si mai scote din saturatie :D
|
culoarea e copiata de pe donor,o sa iasa o combinatie,vad eu la sfarsit
|
1 Attachment(s)
inca un wip ,incepe sa prinda forma dar mai am de lucru mult
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
next ,o sa vina si un intercooler pe ea
|
Iese binee. O singura chestie sau poate nu ma pricep eu, roata din fata nu e prea in stanga ? Inteleg, perspectiva alea alea dar .. ar trebui sa fie aliniata cu cea din spate. Bafta in continuare !
|
1 Attachment(s)
din pacate abandonez proiectu asta ,pur si simplu m-am plictisit de el,si a venit un moment in care sincer mam blocat la ea,probabil o sa o termin la iarna in vacanta, am prea multe idei noi si vreau sa le pun in aplicare ,
ps:duster coming :lol: |
sper sa nu il abandonezi de tot! ceea ce ai inceput este de mare amploare...
|
2 Attachment(s)
noul proiect,eu zic ca arata bine, inca wip ,no sa dureze mult, mai am multe la ea,o sa vina si niste bari pe ea,evazarile alea se vor face manual sau voi adapta caroseria la ele ,bg nou nu va veni ,va fii doar ceva in spate
|
pasionatii de off-road iti vor batea in curand la usa ;)
|
1 Attachment(s)
yeah,m-am apucat de brush,nu prea imi place cm a iesit partea din spate,are niste forme ciudate,sper sa semene a mat.
|
1 Attachment(s)
avansez si cu brushu,mai am detalii pe la el,cateva lumini .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning