![]() |
Re: E46 - 320D NFL
merci la fel
plasticul de la stergatoare il poti comanda la orice magazin de piese auto cu seria de caroserie |
3 Attachment(s)
azi am umblat un pic la evacuare..
|
scz ... despre ce evacuare vorbim si cat a costat caci trebuie sa intru si eu in faza asta ... :-)
|
acum evacuarea mea e doar teava cap coada sunt inca in teste nu va ramane asa. spre sfarsitul saptamanii pun o finala de inox. acum merge destul de bine dar se aude cam tare cand sta pe loc in sarcina e ok. costuri.. 2m teava inox 63mm si un cot de 90grade aprox 230ron tips 60ron iar manopera si timp pierdut dupa posibilitati..
|
Quote:
|
nu am facut operatiunea cu gandul sa reduc costuri sau ceva. tot ce am dat jos sunt pastrate intact in garaj
TopGun28 a intrebat cat m-a costat si eu i-am raspuns prefer sa nu vb de costuri in general dar in cazul asta isi putea face o idee cat sunt materialele |
Frumoasa masina ta pitestene, ne-am petrecut de cateva ori prin Pitesti :) .
|
2 Attachment(s)
merci frumos data viitoare sa dai un flash daca e
+ amortizoare si flanse spate bilstein |
9 Attachment(s)
Kit Ambreiaj Luk si debitmetru nou Bosch
|
6 Attachment(s)
sa mai pun si niste poze recente cu ea spalata dupa un drum pana la mare in care mi s-a rupt un colier de la intercooler si am crezut ca raman fara turbina cand am vazut ce fum am in spate numai ca s-a rezolvat repejor la primul service unde am putut sa o urc pe un elevator si sa ii dau scutul jos sa inlocuim colierul care era un pic corodat si s-a rupt.
si am mai rezolvat un lucru care imi statea pe creier de ceva vreme si anume beculetul acela de la airbag din bord, problema a fost acest modul care e tocmai sub tapiteria de sub scaunul soferului (pentru impact lateral) l-am inlocuit iar acum am si eu bordul curat |
7 Attachment(s)
update inlocuit senzor presiune admisie, macarale geamuri fata si upgrade volan
|
salut.ce probleme dadea de ai inlocuit senzorul de pe admisie?mersi fain si spor in continuare:D
|
Quote:
|
Nu faci o filmare sa auzim si noi ce sunet are evacuarea?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning