Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Pisica mea iubita... :D (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/37136-pisica-mea-iubita.html)

sTAILLL 31-03-07 18:40

Re: Pisica mea iubita... :D

Next level dupa parerea mea ar fi partea din spate : spoiler m3 eleron stopuri toba. Interior daca vrei sa ai mai faci ceva si sa o faci cat mai impecabila,o vopsea nu iar strica deloc , ceva special sa ati placa

N`am`Bani 31-03-07 21:59

Bara M3 ..... imi arata si mie cineva ..>:D si in legatura cu vopseaua .... urmeaza dar chiar vreau ceva ff special si nu stiu ce anume sa aleg.......daca este cineva care le are cu tuningu` virtual as aprecia daca mi`ar face o mica demonstratie referitor la vopsea....
RESPECT

DyZ 31-03-07 23:08

sa o stapanesti sanatos :) team vazut azi p tomis :) se aude f frumos masina... mie sincer imi place cum este masina ... si nush dc vrei sa ii schimbi culoarea ... eu am facut 2 culori p masina ta dar nu am reusit sa fac upload! daca vrei poti sa imi dau un add p mess : dizzy_cristi

N`am`Bani 03-04-07 13:49

Nu imi mai da nimeni si mie ideei ce as putea face la masina asta? :D

naka66vio 03-04-07 14:03

Quote:

Originally Posted by N`am`Bani (Post 831063)
Nu imi mai da nimeni si mie ideei ce as putea face la masina asta? :D

pai eu cred ca multe de facut nu prea sunt stiu masina cand o avea preparatu si era superba si mia placut cum tragea.poate sai faci rost de un eleron m ca cel pe care la avut ii statea bine cu el si sai pui folie

naka66vio 03-04-07 14:04

pai pe cand era la preparatu avea si pe spate bara m acum numai are?

naka66vio 03-04-07 14:05

hm cred ca au fost scgimbate cateva lucruri la ea.daca vrei iti dau id lui poate iti mai da el niste sfaturi mai els ca stie bine masina el a facuto asa

Gabi_323i 03-04-07 14:41

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 831095)
hm cred ca au fost scgimbate cateva lucruri la ea.daca vrei iti dau id lui poate iti mai da el niste sfaturi mai els ca stie bine masina el a facuto asa

eu sincer nu cred ca a modificat ceva cosmin la ea .... dar daca tu stii ca el a facut-o :)

preparatu 04-04-07 21:10

lol,sa ma prezint...sunt fostul proprietar!am muncit foarte mult la masina asta sa arate asa,plang si akum dupa ea,am tinut enorm la ea,nu stiu de ce drak am vanduto,in fine,imi pare rau ca Honorius a scos dupa ea niste chestii originale si a stricat mohonul de M original,macar ca il vopsea in argintiu sa imite aluminiu,in fine...este o masina beton,trage ca un 2500,asa era la mine,nu stiu cum este acum,dar masina rupe,face ravagii...cine sa urcat cu mine in masina stie...

preparatu 04-04-07 21:15

Quote:

Originally Posted by N`am`Bani (Post 824787)
Nu esti indiscret ......am dat cam mult tinand cont ca masina e din `91 dar eu is multumit de ea. 5500 E

Modificari momentan vreau sa`i pun motoru` de 2.5 si mai vedem tocmai de aceea am postat aici sa isi dea lumea cu parerea sa imi fac si eu o idee..:D:D:D

te contrazic,e pomana...cu atat am dato eu cum ar veni,dar pe mine ma tinea aproape de 8mii!

preparatu 04-04-07 21:19

5 Attachment(s)
cam asa arata la mine.....

preparatu 04-04-07 21:23

daca ii vei vopsi nasul argintiu sau crom va arata oribil,am facut si experimentul asta,asa il au 98% din pisici,masina trebuie sa fie cat mai unicata in felul ei...cu masina asta mi-am facut fani si prieteni in toata tara...am lucrat la ea putin cate putin,am vrut sa-i pun motorul de m5 dar n-am mai avut fonduri...bafta in continuare!

preparatu 04-04-07 21:30

si daca vrei sa castigi repede 500e ma cauti,sunt eventual client...

N`am`Bani 04-04-07 23:45

Ms pt tot ce ai spus mai sus preparatu` apreciez din plin munca care ai depus`o pt aceasta masina dar sper sa nu fiu nevoit sa o vand dar cine stie. RESPECT

alexutzu 09-04-07 23:11

hai frate, nu se poate, cel care avut-o dupa cosmin i-a dat jos frumusete de eleron... NU SE POATE !!!

All times are GMT +2. The time now is 06:18.

- Copyright 2026 4Tuning