![]() |
Re: Donatii piese E34 !
Quote:
|
ies foarte usor daca stii sa le scoti, totusi poate are cineva...:)
|
Quote:
|
Donez vas pt instalatia de spalat faruri si carcasa filtru de aer pt motoare m30.
|
Quote:
hai ca ma uit daca am eu si iti trimit cumva |
Mersi mult! mie imi trebe din ala scurt...
|
Salut Tek-ule!
Daca mai ai vasul de la instalatia de spalare a farurilor, il vreau eu. |
3 Attachment(s)
Buna ziua. As avea si eu nevoie de Baterie filtru motorina Bmw e34 525 Tds motorizare M51 care arata cam asa. Sunt dispus sa o si cumpar. (A mea prinde pe la conducta transparenta aer, si la 1-2 zile se dezamorseaza. Am schimbat vreo 2 set-uri de oringuri dar nu s-a rezolvat.)
|
Liviu, se mai aude ceva cu suruburile alea?
|
Quote:
@lucian: imi pare rau dar numai maine ma uit pentru ele si iti spun exact cate am sa iti trimit , am fost plecat de sarbatori si nu am avut cand! |
2 Attachment(s)
Am uitat sa precizez, am pus ieri umpic caii la treaba, si mi-a cedat o conducta. Mai precis, conducta iese din galeria de evacuare si merge la supapa (conducta EGR). Arata astfel:
|
Mihule....eu iti sugerez sa pui o supapa unisens, asa cum au facut majoritatea celor cu M51 . Nu esti primul si nici singurul cu asemenea probleme.
|
Quote:
|
usa rezervor e34 cu tot cu balamale are cumva cineva ????
|
[QUOTE=WhiteDevil;5463651]usa rezervor e34 cu tot cu balamale are cumva cineva ????[/QUOTE
Usita am eu una sa iti dau dar balamaua nu o sa gasesti , uitate pe autokarma.ro mi se pare si acolo gasesti balama completa la 30 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning