Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Astra Bertone VS Civic EM2 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/370481-astra-bertone-vs-civic-em2.html)

GTR 15-04-13 11:17

Re: Astra Bertone VS Civic EM2

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 5440105)
civic-ul e frumos, dar foarte rar, si asta poate sa fie o problema foarte mare, plus ca are un interior cam spartan. eu zic sa mergi pe bertone :)

Bertone eu zic ca-i mai rar, asa ca zic sa mergi pe logan :))

Bine ca vorbesti tu care ai un Focus ST, astea or fi dese rau!?

Nici Eg-urile nu sunt asa dese si am gasit orice piesa si noi si sh la preturi mai mult decat decente, ca sa nu mai vorbim de faptul ca mai mult am avut nevoie de piese cand a fost pocnita, ca reparatii de intretinere au fost foarte putine si ieftine.

steffan 15-04-13 11:30

diferenta este ca pt Focus ST gasesti piese mai usor, unele se potrivesc de pe un focus normal, la civic-ul em2 e cam altceva, nu prea merg toate elementele de pe un civic hatchback:) pt o aripa sau o usa o sa caute de ii vine rau

GTR 15-04-13 18:32

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 5440185)
diferenta este ca pt Focus ST gasesti piese mai usor, unele se potrivesc de pe un focus normal, la civic-ul em2 e cam altceva, nu prea merg toate elementele de pe un civic hatchback:) pt o aripa sau o usa o sa caute de ii vine rau

Aici ai dreptate, piesele de tinichigerie sunt o mica problema la em2, dar asta cand ai de inlocuit. Rezolva usor insa orice descurcaret care stie sa faca o comanda de pe Ebay (germania, uk si sua) si gasesti orice ieftin (chiar si cu transport cu tot) si ajunge destul de repede (1-3 saptamani).

Vali_lj 20-04-13 23:58

Singura problema de care o sa te lovesti la el o sa fie senzorul TDC , este un bug cunoscut , dureaza foarte putin inlocuirea lui si nu costa mult ... problema apare rar dar e bine de stiut. In rest cum zice un unchi de al meu : apa paie si bataie :D

in legatura cu puterea masinii... poti afla cati cai are dupa codul motorului (care este imprimat pe o placuta in jurul borcanului de la telescop)
D17A1 (non VTEC) - 115 cai
D17A8 (non VTEC) -120 cai
D17A2 (VTEC) - 127 cai

sau te uiti pur si simplu in talon :P

daca iti place cum arata masina, si vrei mai multa putere o poti echipa cu un turbo sau ii faci swap cu un k20. sunt n-forumuri pe net in care se discuta acpectele respective. cei mai tari mi se par ca sunt niste americani, EM2 Crew, da-i un google

valyd1971 23-04-13 10:54

Pai depinde ce iti doresti ... Daca vrei o masina care sa arate bine fara sa te intereseze costurile de intretinere atunci i-ati Honda Civic EM2. Daca vrei o masina la care sa ai costuri de intretinere mai mici atunci i-ati Astra Bertone...si pana la urma nici nu arata rau !:D

GTR 23-04-13 20:41

Quote:

Originally Posted by valyd1971 (Post 5449064)
Pai depinde ce iti doresti ... Daca vrei o masina care sa arate bine fara sa te intereseze costurile de intretinere atunci i-ati Honda Civic EM2. Daca vrei o masina la care sa ai costuri de intretinere mai mici atunci i-ati Astra Bertone...si pana la urma nici nu arata rau !:D

Tu la fiecare comentariu aberezi?

La ce sunt costurile mari la Honda?

All times are GMT +2. The time now is 14:18.

- Copyright 2026 4Tuning