![]() |
Re: Juiced 2:Hot Import Nights
2 Attachment(s)
ma eu..cu juiced mi-am pierdut toata vara...si..acum..l-am terminat...dar..nush..dak stiai sa iti prepari masinile calumea..si stiai sa le alegi bine era totul ok...eu l-am terminat cu 3000 GT...si faza cu suspensiile era super tare..ca dak facei o cursa la jack trea sa le lasi super sus..dak faceai la TX le lasai super jos s.a...
|
Naitzu ce trebuie sa faci ca sa termini jocul mai exact....ca si eu am pierdut mult timp cu acest joc si pot sa zic ca m-a atras mai mult decat orice joc din seria NFS(in afara de porsche8)) :D
|
Ca sa termini jocu tre sa ajungi la 1500 respect points, pt fiecare din cei 6 rivali. Dupa ce ill termini, vei avea toate piesele prototype pt masini, astfel poti face viper de 1045bhp :D
|
asa deci nu-mi imaginam ca asta ar fi sfarsitu jocului....oricum am tunat viperu la maxim fara sa fac 1500 respect la toti am cautat sprinturi cu piese unique si asa am facut aproape la toate masinile8)
|
aici parca era vb de Hot Import Nights... cand apare pana la urma? nu mai zice nimeni nimic de jocu asta
|
10 Attachment(s)
Cateva poze :D
|
misto driftu la silvia... se pare ca vor incerca sa-l faca mai real ;)
|
|
vazand al doilea film pe care l-ai postat, nu mi se mai pare un joc bun... grafica nu e prea buna, si eu sunt de parere ca a avea grafica buna este un lucru necesar pentru un joc bun
ma asteptam la ceva mai evoluat fata de primul Juiced |
Grafica nu are nimik chiar e mai evoluata....gameplay-ul e diferit fata de primul juiced.Sa stii ca grafica nu face jocul dar pana la urma fiecare cu parerea lui;)
|
Sunetul acela de BOV... care e asemanator pt toate masinile, mi se pare ciudat si enervant in acelasi timp.
|
Re: Juiced 2: Hot Import Nights
pe ign scrie ca deja a iesit pe piata pentru PC.
http://pc.ign.com/index/games.html?c...rn_all=is_true |
O fi modificat contrlolul masini? Ca in Juiced1 se controla destul de greu
|
Quote:
|
si pe mine m-au disperat alea la carlos.......nu am procedat chiar cum mi-ai spus tu dar 3000GT-u stiam ca e bun si mi-am facut treaba cu el......ms de raspuns Naitzu8) ....oricum astept cu nerabdare juiced 2:D ...numai bine bafta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning