![]() |
3 Attachment(s)
plus ca am uitat sa mentionez ca i am scos si semnalizarile de pe aripi erau cam urate
apropo vreau si eu niste roti calumea pe 13............ stii ceva ? |
Re: Fiat Seicento Tuning
da, gasesti la metro CMS de 13' in 4 prezoane super marfa ;) Vreo 3 modele chiar super faine
|
1 Attachment(s)
prefer sa imi iau ceva la mana a doua de fiat decat sa dau o carca de bani pe cms
materialu din care sunt confectionate nu cred ca e prea grozav ..........am auzit de la multa lume ca se indoaie foarte repede, nu vreau sa ma risc pe banii mei zececaractere |
men, iai pus pleoapele??? sau poza e facuta pe pc??? plz reply. App, daca asa vrei sa iti faci masina arata pzda. Si nk cva...kt ziceai k ai dat pe vopsit??? 1500E sau 1500 Lei?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sa imi zici cum ti se pare asta...;) |
men da un id de mess
|
men im a girl...:twisted:
|
ha??? da totusi da un id de mess (dak cer prea mult sry...)...tu ai facut pozele alea pe pc???
offtopic 2..|...sry de gafa :) nu mam prins de "mys" ;)) |
:D pozele nu sunt facute de mine... ti-am trimis pm cu id-ul...;)
|
hey,people .:D .. si eu am un Seicento si vreau sa-i cumpar niste roti late ... de unde-as putea sa iau sau sa gasesc ??? :?:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Novitec SeiBi: una Seicento biturbo da 190 cv...
Seicento Biturbo, 1242 cc, oltre 190 cv, 260 km/h.... asta bestie adevarata 8) |
31 Attachment(s)
si altele....mici si rele :D
|
Novitec SeiBi: una Seicento biturbo da 190 cv...
Seicento Biturbo, 1242 cc, oltre 190 cv, 260 km/h.... asta bestie adevarata Cu adevarat o bestie dar de unde ai scos ca are motor de 1242cc,pentru ca eu stiu ca are motor de 1100cc.Eu nu am gasit datele astea pe site la Novitec. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning