Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Dezmembrez E46 Ci Mpack II full (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/369788-dezmembrez-e46-mpack-full.html)

horatiu_72 09-05-13 22:14

Re: Dezmembrez E46 Ci Mpack II full

Quote:

Originally Posted by 81RSI (Post 5465510)
Nu am doar un kit Mtech de vanzare. Preturile reflecta calitatea.

Loool.Ce ingamfat :shock:

81RSI 09-05-13 22:15

Interiorul de M3 s-a vandut cu 650euro fara instalatia electrica

Si da instalatia electrica completa se vinde separat...

81RSI 09-05-13 22:21

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 5465515)
ce zici bah ,ce aroganta .:shock:
Pai daca esti atat de satul de telefoane ,atunci la ce mai postezi anunturi pe net ? Da-i in mortii lor de clienti ,gaste sunt destule
culmea obrazniciei

Faceam referire la gastele de se uita peste anunturi , vad pretul si apoi suna sa verifice. Poate poate mai taie cateva sute la pret fara nici o intentie de a cumpara. La aia m-a refer.
Si nu vad relevanta postului tau... Poti dezbate problemele sau frustrarile tale in alta parte.

ev-do 09-05-13 23:46

Ce anume te face sa jignesti? Ori lipsa de intelect, ori faptul ca te simti cu musca pe caciula. Daca esti satul de telefoane, o singura intrebare am. De ce iti lasi numarul? Asa ca o completare iti zic ca nu te-am sunat sa te intreb numai de pret, te-am intrebat daca vinzi separat pragurile si bara spate, si culoarea lor. Si m-a deranjat faptul ca tu iti stii preturile, stii ce postezi, dar cauti sa faci japca cand te suna un potential client, ca de, poate pune botul. Nu e fair-play ceea ce faci, dar e modul tau de a face afaceri. Si inca ceva. Cand te sun in legatura cu un produs, vrei sa te intreb ce ai mai frecat in ultimul timp, sau de pret?

81RSI 10-05-13 08:42

Quote:

Originally Posted by ev-do (Post 5465629)
Ce anume te face sa jignesti? Ori lipsa de intelect, ori faptul ca te simti cu musca pe caciula. Daca esti satul de telefoane, o singura intrebare am. De ce iti lasi numarul? Asa ca o completare iti zic ca nu te-am sunat sa te intreb numai de pret, te-am intrebat daca vinzi separat pragurile si bara spate, si culoarea lor. Si m-a deranjat faptul ca tu iti stii preturile, stii ce postezi, dar cauti sa faci japca cand te suna un potential client, ca de, poate pune botul. Nu e fair-play ceea ce faci, dar e modul tau de a face afaceri. Si inca ceva. Cand te sun in legatura cu un produs, vrei sa te intreb ce ai mai frecat in ultimul timp, sau de pret?

Acum inteleg... Tu esti ala care a sunat ca vrea doar bara spate cu pragurile... Te-a deranjat faptul ca vand doar kitul complet? Si nu pe bucati? Si pretul la kitul negru ti l-am facut complet cu tot cu PDC ... Nu mai arunca vorbe aiurea si daca tot vrei sa fii fair play nu mintii.
Si partea cu frecatul... Incerc sa ma abtin... Poate detin un intellect putin mai dezvoltat ca al tau si am sa ma fac, ca nu am vazut.

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning