![]() |
Re: GIGica :X
5 Attachment(s)
pozitii s semnalizari galbene:X....................si primu contact :|
|
Cum ai reusit s-o invinetesti?
|
imi batea soarele in ochi s nu lam observat pe un nene.....lam vz tarziu am pus frana s el ma luat.....:|
|
Asta e, se mai intampla. O faci asa cum era sau ii pui alta bara?
|
o fac cum era...am dat comanda de piese.....( taicamiu a vrut originale :-@)
|
6 Attachment(s)
salut. mi-am adus aminte de acest topic ....si am zis sa intru sa mai adaug cate ceva.....la masina s-au mai schimbat cateva lucruri...nu majore...dupa cum s-a putut.... in sfarsit am luat jante,,,,pe 16 et35 7.5 j...cauciucuri 195 45 r16 care par semislikuri ( sunt prea tocite) arcuri sport eibach , glila clean ( de aproape e jalnica :)) ) mai sunt si altele minore care nu-mi vin acum in cap ...o sa adaug cateva poze mai recente
|
Imi place ce ai facut din ea ;)
Arata mult mai bn cu stopurile mai putin negre,asa cum sunt acum :P I-ar mai trebui un bad boy si ar fi belea ;) App ce model de toba ai ? |
Quote:
|
bad boy si un pic lasat mai jos si aia e ,frumos golanu
|
vreau intai sa-mi schimb cauciucurile , sa pun pe 50 (acu am 45) s daca nu-mi atinge as taia o spira din arcuri. am altele in cap ...bad boy-u mai asteapta:D ms frumos
|
Quote:
|
am arcuri sport:P am ajuns tarziu data trecuta- in jur de 10. :D data viitoare sper sa vin la timp. ms la fel
|
hai sa va spun ce mi s-a intamplat. acum 2 zile m-a oprit organu pe bulevard ( oricum ma opreste mereu -4 zile la rand:)) ) pe motiv ca merg pe proiectoare cerul fiind senin. ulterior s-a gandit sa-mi ia si certificatu pt toba....vine cu procesu verbal - 3 puncte penalizare si 4 puncte amenda....360 respectiv 180 lei in 48 ore....cu certificatu s-a razgandit....iau amenda o rup...azi ma hotarasc s-o platesc...ma duc la primarie , domana imi spune ca n-am cum fara procesu verbal...insist...nimic...cica trebuie s ma duc la politie sa-l caut pe "organ" sa-mi dea o copie dupa amenda etc....ma duc la politie il intreb pe ala de la poarta ce trebuie sa fac , aflu ca trebuie sa depun o cerere pe care trebuie s-o aprobe comandatu sau ce e el acolo dar acesta momentan lipseste s e mai bine s revin maine :))) deci amenda se dubleaza asa ca o las moarta:))) eu i-am rugat cu bani daca ei nu vor......=))
|
Si acum regreti ca ai rupt procesul verbal ?! Da-o drq de hartie,ca nu te incurca aia cu nimic,ca nu ti se anuleaza amenda daca rupi o hartie :-j...pe politist poate aveai boala.
Nu va mai jucati cu astea ca dupaia tot voi trageti ,poate si mai mult decat trebuia ;) |
eu vroiam sa o achit in 48 ore ca sa platesc 180...daca ei nau vrut n-o mai platesc deloc:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning