![]() |
Re: Versus
Quote:
|
Quote:
|
nokia meniu enervant? eu am si nokia si sony... si tin sa spun ca nokia are cel mai simplu meniu ..si mamaimea se descurca cu un nokia si are si un sony in casa si se incurca in taste :) in fine tot nokia ramane baza la telefoane! pt mp3uri si alte chestii da sony e tare ..dar telefonul e sa vb sa te tina sa arate si serios.. si nokia cred ca le are pe toate ! eu vreau sa imi iau un nokia e50 mi se pare superb telu
iar acum on ..intre acele doua ,as renunta la samsung clar :) |
N-am zis k nokia nu e telefon serios, e cel mai serios..., si are si meniul simplu, dar mi s-a pare cam enervant, mai ales la apeluri nepreluate cand nu stii cine dracu te`a sunat si de cate ori si pe cine tre sa suni primu, si cand e vorba de calitatea bateriei, clar tot nokia, dar are sony ceva aparte... ;)e pentru cunoscatori :P
|
am avut nokia cu simbian 9.0 ...nebunie frate...:shock: l am dat cat de repede am putut! iar eu ma pricep ceva la butonat....
recunosc , sunt fan sony-ericsson ... tel lor nu au nici preturile nokia si raport calitate pret mai mult decat corect. |
Quote:
Recomand in K800i, are o camera mai decenta pentru fotografii, nu acelasi lucru pot sa-l spun despre filmuletze. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning