![]() |
Re: fiat punto
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care dintre voi baieti stie un service bun in brasov care se pricepe la masini italiene, inafara de cel de la reprezentanta fiat;)
|
reprezentanta fiat de la voi din brasov e super de kaka , am simtit o pe pielea mea , masina mea o puteti vedea in bv in spate la tratoria :).acolo stau cand vin in bv poate ne intalnim intr o buna zi .....
|
bine ca mi-ai zis, ca eu trec pe langa tratoria in fiecare dimineata, daca o sa vad masina ma opresc sa o admir si eu putin, ca nu imi permit sa te trezesc la 8 dimineata ca sa dam o tura:roll:
|
ma trezesc cu noaptea in cap , dar poate vii la 4tuning days si vorbim atunci
|
Am si eu o intrebare... de unde stiu daca e euro 4 ? Fiat punto 1.2 benzina cred ca varianta 8v din 2000. E euro 3 ? sau euro 4 ?
|
in talon la nr de omologare ultimele caractere trebuie sa fie E3 sau E4 in functie de ce euro ai
|
amu daca tot ne-am bagat pe anuntul omului ia ziceti si voi de ce imi tremura motorul la relanti si nu mai trage ...adik pica in cap cand accelerez brusc????????
|
dau o bere la cel cu rezolvarea:D
|
tre sa dai o lada , nu o bere :))...da jumate din lada o trimiti la brasov pt baieti , clapeta injectie
|
in ce sens clapeta...toata clapeta tre schimbata sau numai senzorii de pe ea?????debitmetru si alea alea?
|
de regula pe clapeta se depune mizerie , mai ales daca ai filtru sport , daca te duci la orice service ti se spune sa schimbi clapeta cu totul , este un corp clapeta ....care ca piesa originala costa in jur de 1700 ron , dar se poate curata ...cu o pensula inmuiata in decanol ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning