![]() |
Re: E36 - 2.8 Dublu Vanos
Foarte fain..Am vazut masina vara trecuta pe la Iveco.Trage grav..Bafta in continuare cu ea.. ;)
|
Quote:
|
zpo....iti zic de ce ? ca te-ai mai bagat aiurea in seama la un alt thread pe care l-am deschis....acuma te-ai bagat iar in seama...doar asa....mai bine nu postai...
|
Quote:
|
arata frumos zozo, astept poze noi, sunt curios cum arata8)
|
4 Attachment(s)
cateva poze dupa revopsire...
mai am de lucru la masina...destul de mult... |
bine ca intr-un final a ajuns pe maini bune...ca de facut cerculetze si accelerari pe la Iveco a prins saraca cred ca in fiecare vineri seara...
Tot timpul am vazut masina asta ca pe o fata pocaita....a trecut saraca prin multe maini si viatza nu prea a fost buna cu ea...tot felul de oameni rai au chinuito si in afara de benzina nu a investit nimeni nimic in ea....dar ma bucur ca e pe calea ce dreapta:)) Amin! :)) vai...prea spart sa scriu pe4tuning Totusi chiar ma bucur ca a ajuns la tine....si golfu ala era fain... Sper sa nu dezamagesti si sa o vinzi... |
bun bun ... imi palce sa vad masini intr`o stare asa d buna... ma bucura ca oamenii au inceput sa investeasca cu gust in masinutele astea
spoor la treaba man... sa auzim numai d bine :twisted: |
4 Attachment(s)
eram prin trecere si ti-am facut si eu 2-3 poze...
cu rondell 21 sa stii ca nu ti-ar sta rau deloc:X spor |
|
super treaba cu ea , faina masina , o stiu de vreo 2 ani prin tm ,bafta in continuare zozo 8) app unde si la ce bani ai vopsito?
|
foarte frumoasa masina o stiu de cand era in craiova bafta in continuare :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning