![]() |
Re: 2006 Accord 2.0 LS
Quote:
Cat despre topic.. deocamdata sunt in standard, nu prea am ce arata; dar promit sa schimb situatia cat de curand. Cum nu prea am timp, cred ca raman la anvelopele din dotare. Intre timp am sa-i pun niste jante ca n-am vazut capace atat de urate nici la Logan :D. Sper sa nu supar pe nimeni cu remarca asta dar capacele alea (dincolo de faptul ca sunt capace:) ) strica total imaginea masinii. Deci, in curand, promit niste poze cu jantele mele Borbet. Da, te rog da-mi si mie link-ul ala. Acel model de ducktail e printre singurele modificari pe care le-as aduce la caroserie. Multzam fain si enjoy the ride! |
uite-l aici
Item-ul este in grecia, mi se pare exagerat de mult transportul. Calitatea a fost buna, fitment-ul nu a fost 100% perfect , dar suficient de bun (e totusi o replica). A venit ambalat frumos, cu grija, si cu tot ce e necesar pentru montare. Se prinde in suruburi (2, in opinia mea ar fi prins bine un al treilea, in mijloc) si adeziv siliconic (Betalink from BMW), totul deja inclus in pachet. Pare a fi o replica destul de fidela a ducktail-ului original Honda, care insa costa 400 euro (fara TVA). Vopsitul si montatul m-a mai costat 2 mil, in Iasi. Per total, chiar daca a iesit o carutza de bani, sunt multumit de felul in care arata. Ii da o mica atingere suplimentara de agresivitate, fara a strica linia masinii. P.S. Mai gasesti, si pe ebay si pe aici, trunk lips gen M3, mai ieftine. fata de ducktail sunt mai inguste, mai mici, mai discrete (prea discrete). Prefer de departe ducktail-ul, in ciuda diferentei semnificative de pret. La ce jante Borbet te-ai gandit? Sper ca nu vrei sa-i pui jante de aliaj de 15 doar ca sa pastrezi caucioacele.... Sfatul meu: jantele de tabla cu capacele, cu cauciucuri de iarna, si jante de aliaj marisoare (17" zic ca sunt ok) cu caucioace de vara mai performante. 2 seturi, schimbi rotile cu totul cand vine momentul. |
1 Attachment(s)
multumesc. recunosc, este cea mai atractiva 'decorare' pe care am vazut-o pe/pentru masina asta. imi pare ca pur si simplu completeaza linia and that's all.
but God, the fees! poate fac un detour in timpul vacantei de Turcia; macar de banii de transport vizitez Grecia:) doua suruburi? si s-a fixat bine? iacata jantele mele. Attachment 263243 le am deja acasa si se potrivesc la rotile de acum. nu le-am pus inca fiindca intentia mea ar cam fi sa le 'maresc in diametru' si sa pun niste caucioace accordingly. (jantele de tabla raman, desigur, pentru iarna). chestia e ca ma cam cam framanta ceva (:) ): cam trag spre jantele de 17" insa imi e si cam teama de taloanele prea mici, avand in vedere ca, prin natura muncii mele, rotile alea nu vor sta numai pe asfalt flat tot timpul ;) asadar, cred ca o sa fac un trade pana la urma (16'' ramanand solutia de compromis) cu jantele si sa-mi iau gume dupa. sa vedem daca mi le ia cineva la schimb acum :D pareri, opinii? |
16 e o solutie buna, daca mai faci si off-road :D
eu tocmai mi-am spart una din jante (intr-un crater facut exact pentru asa ceva, parca), si a trebuit sa o inlocuiesc :( |
Foarte tare masina...Sunt inebunit dupa Honda:X mai alex Civic..dar nici accord nu e mai jos ! foarte tari jantele...dau bine rau de tot :) s-o stapanesti sanatos.. ! bafta multa !
|
e marfa... honda... o vad mereu in pacurari ... e modelul preferat de mine
|
cat te-a costat?
ce dotari ai pe ea ? frumoasa masina.. la cati mai multi km fara incidente.. |
stiu ca-i vechi postu dar zimi si mie cum ti se comporta masina dupa un nr de... km merge ca inainte??
|
scuze de intarzierea cu care iti raspund, nu prea umblu des pe-aici...
Masina merge ceas in continuare. I-am schimbat placutele de frana la 40.000, s-a ales si cu mai multe bunatati (un short shifter de la Comptech, un shift-knob de la Skunk2 Racing, o admisie CAI de la Injen (care pentru perioada iernii va fi pusa SRI). In primavara va primi si niste jante noi, inca nu m-am decis ce anume, dar intentionez sa schimb stilul (ceva mai simplu, in stilul japonez). Dar cum n-am chef sa dau 1000 euro pe o janta Volk sau Mugen, ma voi multumi cu ceva de pe la 5Zigen, Rota sau Kosei... |
5Zigen sunt si ele destul de scumpe
cu ceva Rota te pot ajuta eu... pe 18" sunt in jur de 260 de euro / bucata plus transport ;) |
Scump dom'le, scump :)
Daca mi le aduc eu, ies la ~1100$ tot setul pe 17", inclusiv transport. Insa am gasit sa le iau de aici cu tot cu Toyo T1R cu 900 euro totul inclus (chiar si montajul). 5Zigen, ma uitam inspre FN01R-C, care sunt ieftine, fiind lichidari de stocuri... pe de o parte s-ar putea sa fie greu de gasit o janta in caz de dezastru, pe de alta parte inlocuitorul (FN01R-C Hot Version) este identic, diferind doar center cap-ul si inscriptia de pe spita (care e gravata mai nou, in loc de sticker). Dar tre sa ma mai gandesc in directia asta. |
pai pe 17" intr-adevar... ies cam cat zici tu ... eu vbeam de 18" :) dar dak ai cu cine sa ti le aduci cu atat mai bine...
5Zigen FN01-RC are Tom pe Subaru ;) |
si cam cat de rezistente s-au dovedit a fi?
|
destul de din ce vad eu... el isi si menajeaza cumplit masina
eu am Tenzo pe masina... aceeasi greutate, aceeasi bani ... si ale mele kiar sunt f rezistente... singura problema e ca sunt 8J si cauciucuri 215, astfel incat trebuie avut maaare grija la borduri pt ca buza jantei nu e deloc protejata... si kiar si la coborat de pe bordura :rolleyes2 |
ouch, 215 pe 8J... vreun motiv special pentru care le vrei asa de inguste?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning