Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   masina tunarita in CJ .... (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/3684-masina-tunarita-cj.html)

gribelu 16-02-05 13:24

am impresia ca nenea a avut o idee buna la start... dar si-a dat seama abia la mijloc ca iese kitch din lipsa de fonduri serioase.. sau ceva.. :)

madfish 16-02-05 14:45

un kitch clar. :lemon:

Spot 16-02-05 16:31

mah este apropate kitch,insa tre sa recunoastem,l-a kinuit ceva telentu' pe omu' asta :)

ZanDer 16-02-05 18:24

pei ma rog inainte chiar arata mai bine ... era alba parca si avea aceleasi jentzi ... daci sa clarificam ii un renault 18 ce motor nush sigur ca nu lam mai intrebat pe tip ... daca am intzeles bine are flanse de 8 cm pe spate (ceea ce imi vine foarte greu sa cred ... cel putzin asja ia zis tipu unui mecanic care mi prieten ...
deci ii tuning facut cu bani putzini ... el a facut-o toata ... nush in ce domeniu lucreaza ... ii tinichigiu parca sau nici nu sjtiu ( in orice caz un tinichigiu cat de cat priceput n'ar fi facut asja ceva ... ) da sjtiu ca lucreaza undeva unde are de'aface cu sudatu :D
in interior ce am remarcat ii volanu ... ii volanu original al masjinii da taiat ... si sia pus NUCA pe volan ... deci noh ... ma rog ... precum am mai zis ... mie spatele imi place foarte mult ... in rest cam lasa de dorit ...

WannaDie 16-02-05 21:30

Zander,am impresia ca confunzi masina,masina aceasta a fost tot argintie inainte,dar avea alt \"bodykit\",care arata mult mai bine...dar si pe ala il strica un eleron imens in forma de coada de avion(avea 1 singur picior pe mijloc)....deci nush ce ai auzit sau vazut tu...masina era si e parcata si acum pe dorobantilor aproape de iesirea in cehoslovaciei...oricum arata nasol acuma....pacat de ea....cat despre flanse nu stiu ce ti se pare asa greu de crezut...se pot pune si de 15 cm grosime...ca risti sa mori si asa ii partea a 2-a ,dar se pot pune si nu iti trebuie facultate sa faci asta,e chiar simplu...

mutzu 16-02-05 23:31

Mie-mi place... :roll:

aR99bMw 17-02-05 02:13

FFAIN TANCU!!!....in caz de razboi..e buna masina ;)

IS 18 BOG 17-02-05 06:46

mie imi place masina ... adica daca a facut-o cu manutza sa, atunci respect ... arata foarte bine ....... probabil nu-i terminata .... cat despre vopsea, kederul dp parbriz si jegul de pe ea ......... eu zic ca va fi refacuta ...
mie imi place ata ete ...

ZanDer 17-02-05 09:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WannaDie\"
Zander,am impresia ca confunzi masina,masina aceasta a fost tot argintie inainte,dar avea alt \"bodykit\",care arata mult mai bine...dar si pe ala il strica un eleron imens in forma de coada de avion(avea 1 singur picior pe mijloc)....deci nush ce ai auzit sau vazut tu...masina era si e parcata si acum pe dorobantilor aproape de iesirea in cehoslovaciei...oricum arata nasol acuma....pacat de ea....cat despre flanse nu stiu ce ti se pare asa greu de crezut...se pot pune si de 15 cm grosime...ca risti sa mori si asa ii partea a 2-a ,dar se pot pune si nu iti trebuie facultate sa faci asta,e chiar simplu...

â

da sjtiu ca avea eleronu ala imens da io itzi zic ca cre-ca era alba ... cel putzin eu asja tzin minte ... ma dadeam inca cu bibicleta pe vremea aia cand lam auzit odata la stop la casa studentzilor ... moama ce frumos suna ... sjtiu de care zici ...

Gsx_18 17-02-05 20:34

si io is de acord ca-i kitch, dar partea din spate, mai ales stopurile mi se par destul de frumos facute.
Btw, masina o vad in fiecare zii cand meerg la fac. si se vede pe el ca proprietarul n-o avut destui banii s-o termine, cel putin asa mi se pare mie. Ceva vopsea mai atragatoare nu iar strica

LaMishto 17-02-05 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
mie imi place masina ... adica daca a facut-o cu manutza sa, atunci respect ... arata foarte bine ....... probabil nu-i terminata .... cat despre vopsea, kederul dp parbriz si jegul de pe ea ......... eu zic ca va fi refacuta ...

mishto gusturi ai.. dc nu ti`o cumperi? cred ca ai da eclipsa toate majinile din iasi.. o sa fie cea mai tare masina din AMC :lol: :lol: :lol: nu-ti surade ideea?

P.S.: Missed me? ;)

daflyer_oradea 19-02-05 20:20

ba, daca ma gandesc bine nu e chiar asa urata.
Si aceleasi stopuri , cu aproximatie , le are si porsche-ul galben ,care a fost al sefului de la kid tuning, ala care e amu in bucuresti...

d3vil 20-02-05 10:04

Re:

Tipu sta cu mine in cartier.. inainte arata mult mai bine masina.. avea alte faruri.. alte stopuri.. alte genti.. era cu paianjeni pe ea si prostii de`astea.. nu imi dau seama ce o patit de si-o batut joc de ea.. :wink:

IS 18 BOG 20-02-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
Quote:

mishto gusturi ai.. dc nu ti`o cumperi? cred ca ai da eclipsa toate majinile din iasi.. o sa fie cea mai tare masina din AMC :lol: :lol: :lol: nu-ti surade ideea?

P.S.: Missed me? ;)

loool
omule fa tu cu mana ta ce a facut ala din masina aia si dupa aia mai vorbim Da ????

LaMishto 20-02-05 16:23

Re:

Quote:

loool
omule fa tu cu mana ta ce a facut ala din masina aia si dupa aia mai vorbim Da ????

lasa`ma mah in pace.. pt ce sa muncesc? ca sa iasa kitsch sa aiba baietii de ce rade p`aci? da la mintea ta.. ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning