![]() |
Re: INTALNIRE RENAULT MEGANE APRILIE 2013 CASA POPORULUI
Si io! :)
|
tot pe 20 se organizeaza eurocarmeeting by streetmaniacs, in snagov la un complex cu o parcare mare....
ar fi frumos daca vom fi prezenti acolo si cu niste meganeuri :) in plus vedem si alte masini frumoase revin cu detalii |
https://www.facebook.com/events/555002447854637/?ref=22
:(( ms de invitatie eugen_tl dar ma duc la alt eveniment.poate va strangeti si voi aici pe facebook. |
pai despre asta vorbeam si eu mai sus. :) eu unul vreau sa merg, poate se mai alatura cateva masini
|
in plus vad ca pe 20 la casa poporului e locul de intalnire a celor cu bmw..dar ei pleaca intr-o parcare pe autostrada..nu cred ca vor coincide orele, ora noastra de intalnire cu ora lor de plecare spre eventul lor de pe autostrada.
https://www.facebook.com/events/231652903639575/?ref=3 |
Scuze am vazut dupa ce am postat.....eu sunt pe 20 la snagov,daca vrei vorbesc sa tina un rand pentru megane :)
|
Pai nu cred ca trebuie vorbit, ca locuri sunt destule..dar asa ar fi frumos sa fie meganeurile la un loc.
Eu sunt pt snagov, thex la fel, alexumf,nonic...ramane sa vedem ce spun si ceilalti. In conditiile in care unii nu pot sau nu vor, mergem care vrem la snagov si la casa poporului o lasam pt alt weekend. |
Citisem ceva pe fb ca ar venii si cei de la intalnirea BMW la snagov,deci posibil ca toata lumea sa se stranga acolo.
|
Asa e, Pai vor fi mai multe marci oricum..cautati pe youtube fb google sa vedeti cum a fost anul trecut
|
am fost data trecuta la real in parcare .... pacat ca am ajuns putin cam tarziu dar a fost frumos
|
deci asteptam pareri..Pt snagov: eu,virus,nonic,alexumf,thex, baietii cu megane 3 coupe care au fost si data trecuta la casa poporului...
se mai baga cineva? Si lasam la casa poporului in alt weekend. |
Unde anume la Snagov ? Si la ce ora ? Scuze, dar nu utilizez fb !
|
|
sunt si eu pt Snagov :)
|
Eu nu ! Daca mai ramane valabil, stabiliti noua data pentru C Poporului !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning