![]() |
Re: Hobby-uri
da dar eu cred ca se referea la hobbyurile inafara de masini .. in fine raza are mare mareee dreptate cand spune ca cs`u e ca heroina .. eu joc de 4 ani incontinuu in fiecare zi cs si nu mai pot sa ma las de "sportu" asta :( nu stiu ce sa mai fac poate o sa ma las la 18 ani cand o sa am masina .. pana atunci rulez si eu ce sa fac
|
Deci cu parere revin pe acest topic imbecil....ce rost are sa spun ce hobby am eu?.......parca suntem bididii corditi de 16 ani si vb pe mirc.....
Este penal....... |
Quote:
de aceeasi parere cu fly ... am mai spus-o ... e asa's copii la varsta lor . |
frate nu`ti convine nu posta am deschis un topic pentru a nu se face offtopic pe altele , sa vorbim civilizat ... care e problema?
Sportul de ex nu iti place? Fotbal ... etc? |
GATA fiecare si-a spus parerea .... fiecare a inteles ce a vrut... de acum incolo sa posteze aici cine doreste sa impartaseasca hobby-ul lui ;) orice altceva va primi DELETE....
|
Paaai....fotbal nu.....tenis nu....nici un alt sport care nu implica benzina....cauciuce....fum...
Cum va ziceam hobby-ul meu e ....Dacia Nova....si in viitor un urs f suparat care e in stadiu de cumparare.... |
toti zmei in cs...data ora si servaru sa va invatz...am reusit sa ma las vreo 2 saptamani acum m-am reapucat :(
|
emil hai ca chiar vreau sa ma inveti sa joc .. ce spui in seara asta ? ai steam ?
|
Pasiunile mele fete frumoase masini tunate pescuit si motoarele
|
evident ca am steam..dar sunt in buc..nush ...iti merge bn cs'u pe srv de buc?
|
am serveru meu propriu pe gameszone.. dami idu tau de mess pe PM si mai vb
|
unul din hobbyurile mele din trecut a fost Artele Martiale! am inceput in 1992 si pana mai acum 2 ani ...cand a trebuit sa mai fac inca o operatie la celalat genunchi! asa ca s-a cam terminat cu performanta(8 titluri de campon national, la fel de multe de vice si unu de vicecampion european in unifight). acum a ramas ca hobby cititul si petrecutul cu amicii mei!
|
felicitarile si tot respectul meu pentru ce spui ca ai facut cu artele martiale
|
pacat de genunchi...respect intr adevar!
|
Hobby-ul meu e......oops..nu am un hobby
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning