![]() |
Re: Piese Golf 1,2,3 SH
Pereche amortizoare spate marca AL-KO pt Golf 3 aproape noi 90 Ron.Momentan singurele piese de 3.
|
Vibrochen motor 1,3l Golf 2 tip MH -50 ron.
Chiuloasa motor 1,3l- 150 Ron. |
De la : "Golf 1 GTI Pirelli Edition ,'83,4 usi, motor 1,8l K-Jetronic" ....cat face motoru +inst electrica+cutie +planetare ...daca le mai ai
Si ..ce jante are pe el ?? poze ceva Merci anticipat |
dimensiuni la banketa de golf 1 sau 2 poti pune ? (sa stiu daca le pot potrivi pe dacie)
|
@ranzi-motor+cutie+injectie+anexe motor+planetare+racire+radiator ulei+evacuare+electrica=650 Euro.
Jantele sunt cele pe 14'' Pirelli Edition. @cornhholio-cel mai bine vii si masori ce te intereseaza. |
puntea spate de mk1 la ce scor, banuiesc ca este cu discuri nu tamburi(GTI)???
|
puntea spate s-a dat printre primele!
|
un electromotor de golf 1 ai si tija de la schimbatorul de viteze spre cutia de viteze....??? astept un pret pt fiecare in parte ... MULTUMESC
|
o capota d golf 3? prelungirea fatza, aia d gti? si imi mai trebuie bandoul d p aripa dr spate.
zi si un pretz dak ai capota pls. |
Quote:
Care din tije?Pt ce motor? |
Quote:
|
Quote:
pretul la electromotor este discutabil?? |
si probabil suportul de cutia de viteze imi trebuie.... omu de la care am luat eu mashina mi-a zis ca imi lipseste de pe ea probabil suportul(ceva cu o dimensiune de 20x5cm) tija de la schimbator spre cutia de viteze si electromotorul....asa ca.... zi-mi te rog pretul la suport si la tija... ms
|
hai cu pesele alea de golf 3....
brgds edi |
iti trebuie cam tot ansamblul de timonerie.Timonerie si electromotor 250 ron.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning