![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA 2.0 TFSI
Quote:
Ramane sa recunoasteti si voi, nesimititilor, cum furati la Buzau zi de zi si va bateti joc de oameni! In concluzie, dle Vahid, scopul si durata vizitei va rugam. Poate va si prezentati intre timp. Fara stima si fara respect, am incheiat transmisiunea de la Iasi. |
Quote:
Evident ca nu se puteau alinia toate sa mearga fara un soft, dar nici puterea asta nu era scoasa fara pompa si actuator. Culmea 2 dintre piesele fara de care nu se puteau atinge aceste cifre au fost "uitate". Hai ma, ce naibii ca nu faceti de ieri de azi softuri. Cred ca cel mai fair era sa fi spus: S-au montat hpfp si actuator si am ajuns la rezultatul asta. Punct. Sunt rational sau nu? |
Da, Tzatzichi, ai dreptate :D Imi cer scuze ca am omis tocmai aceste "amanunte". Si poate reusesti sa faci diferenta intre omisiune (neintentionata) si negare. Deasemenea, poate pe viitor, inainte de a acuza pe altii ca au fost prinsi cu ocaua mica, vei avea barbatia de a scrie de pe propriul cont fara sa-ti creezi altul. Nu de alta, dar nu e fair, dupa cum spuneai.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning