![]() |
O sa fie filme atunci cand cineva va filma.
|
Dak o sa vina ZoliaT in fiecare seara, o sa fie filme, dak nu o sa pun doar eu, dar problema la mine este k nu am card de memorie si nu pot sa filmez decat 5 min.
|
as putea sa filmez si eu, am camera dar nu mai am nici o caseta libera si nici nu o sa am prea curand din pacate
|
si am si tv tunner, deci pot sa le pun si pe net
:wink: |
Re:
Quote:
|
da-ne camera, ca luam noi caseta.... :))
|
Re:
Quote:
:pistoles: :pistoles: :headache: |
Re:
Quote:
|
o, nici chiar asa, ma....
asta nu mai e nevoie, ce naiba, e prea mult !!! fara i-cafe il conectam la noi pe fibra optica si ne platesti traficul, atat, e suficient??? :lol: |
7 Attachment(s)
Ceva de asta seara.Acum am venit sa mananc dar baietii inca mai sunt acol.Dak e sa ii mai prind cand ma intorc va mai aduc filme.
|
9 Attachment(s)
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ne spune si noua cineva de ce n-am vazut \"show`ul\" ? de ce am vazut 5 baieti sarind cu biclele ... wooow senzatie de ce a trebuit sa stam sa vedem toti prostii cum se rupeau pe acolo in figuri , incercand sa capete atentia lumii stand in maini si ... etc , toti papagali carora nu reuseai sa le vezi decat dintii (era prea negra pielea si..) adica ___ >>> :roll: in fine.. niste poze... |
9 Attachment(s)
:roll: :roll: :roll:
|
Nu acuza Antena 1 aiurea. Nu e frumos. Nu te bazezi pe nimic atunci cand faci asemenea afirmatii. Pt moment se pare ca s-a sistat partea de auto. Se pare ca asa au cerut sponsorii. Motivul ? Se pare ca atentia era captata de latura auto a evenimentului cand atentia trebuia sa fie pe snow- big - air ! O sa mai fie show ! Sambata intra Midnight Racers in \"scena\" . Antena 1 incepuse sa anunte ca \"vinde castraveti\" si cand lumea ajungea acolo ... gasea pepeni. Intelegi ?
|
5 Attachment(s)
:( n-am prins nici macar o flacara :
a masinii care scuipa flacari :) :) dupa cum a fost poreclita de dudu care se juca cu microfonu , insa au prins altii .... ;) |
pe ei nu-i interesa sa vina lumea ? ca venea ptr snow , ca venea ptr fum , si miros de caucioace , si ambreiaje nu tot aia era ?
in fine ,sunt tare ofticat.. si zic ce zic ptr simplu fapt ca ieri de la 6 pana acum ... n-am fost in stare de nimic , m-am chinuit sa .. facem ceva.. si.. in fine ... ghinion .. asta e.. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning