Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   DJ 18 VLY - Craiova ! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/36703-dj-18-vly-craiova.html)

snicky 27-03-07 00:56

Re: DJ 18 VLY - Craiova !

a iesit super frumos! bafta in continuare si astept sa il vad cu sita pusa si cu evacuarea :)

PS: vin si eu la intalnire daca se face dar nu la 13 ca atunci e concursul de drift si nu vreau sa il pierd :P. ori mai devreme ori mai tarziu... eu asa zic ca ar fi cel mai bine

NightClubRacer 27-03-07 01:48

hai ca l-ai facut super tare! arata bestial! ne auzim la 4tuningday! ;) Bafta in continuare!

Vialy 27-03-07 03:02

multzam ncr !

pai atunci dupa concursul de drift ! :p

Gabi 27-03-07 07:57

Bravo nene ! A iesit foarte bine !

quick_5hifter 27-03-07 13:06

Imi plaCE!
Dupa parerea mea e prea colturos kitul, dar imi place! Avand in vedere ca e prima incercare, te-ai "miscat" mult mai bine decat mine...Eu la prima incercare am cam dat-o in bara, tot asa, mi-a iesit stramb din prima si pe urma nu am mai avut cum sa dreg busuiocul...noroc ca nu se vedea decat daca te uitai de sus, dar STIAM EU si asta ma deranja tare de tot...
Multa bafta in continuare! Finisajele marunte se pot face ulterior fara probleme, numai sa gasesti un vopsitor bun. Iar la final, cand ai terminat si finisajul, copiaza barile si vei avea fibra fara chit ;)

Vialy 27-03-07 14:23

Da frate ! Sunt sigur ca tu ma intelegi cel mai bine, ca te-ai confruntat cu aceleasi probleme ca si mine !

Asta as vrea sa fac... o matrita dupa spoilaru din fatza dupa care sa scot un spoilar usor si rezistent fara " prea mult kit auto " ! Dar asta inseamna munca si rabdare si timp mai ales !

Sper sa ne intalnim anu asta la 4tuning la metro !

Vialy 27-03-07 17:03

cateva filmuletze cu my tico'lino !

https://www.youtube.com/results?searc...&search=Search

bafta

mad_mario 27-03-07 18:41

sal nu am cuvinte sa iti kracterizez masina ...este ceva finutz merita banii bagati ...am vazut filmuletzele si sunt kiar jmekere ...mai ai prelungirea aia? k imi placea....si dak tot zici k vi la la tuning day si arata bn (sa nu fie sparte ,krapata sau lipita :P) da-mi u pm dak e cu id-u tau sa nr de tel

Vialy 27-03-07 18:48

salut,ms pt masina

pai fac comanda dk vrei ..... id: vialy_tico

sacal19 29-03-07 20:28

prea tare masina am vazut masina de cateva ori atunci aveam si eu un tico.. super tare .. ce am obs la masina ta atunci era pragurile.. apoi gentile si apoi triplele pe spate.. partea proasta ca nu am vazuto acuma in oras daca as vedeao as sta cam o ora sa ma uit la ea.. e prea marfa.. bv .. am si eu insa o intrebare .. la capota cum ai prelungit de vine asa pe far este din fibra facut??

Vialy 31-03-07 01:49

Quote:

Originally Posted by sacal19 (Post 823895)
prea tare masina am vazut masina de cateva ori atunci aveam si eu un tico.. super tare .. ce am obs la masina ta atunci era pragurile.. apoi gentile si apoi triplele pe spate.. partea proasta ca nu am vazuto acuma in oras daca as vedeao as sta cam o ora sa ma uit la ea.. e prea marfa.. bv .. am si eu insa o intrebare .. la capota cum ai prelungit de vine asa pe far este din fibra facut??

Dap , am slefuit tabla pana la vopsea , pe urma fibra de sticla cu rasina ! ... pe urma slefuit si kituit !

Pai daca stai cam o ora sa o analizezi .. o sa gasesti mai multe defecte ! :|

O poti vedea saptamana care vine aproape in fiecare seara la CELENTANO in fatza pe calea bucuresti !

GhostOfS 01-04-07 00:16

Frumoasa masina. Jantele imi plac mult. Au intrat fara modificari ? Pot primi un PM cu pretul si unde le gasesc ?

Vialy 01-04-07 13:27

ms frumos
La vara - la toamna vreau sa vand masina ! Si cred ca toate accesoriile le scot la licitatie decat sa vand masina cu totul pe ea ;) !

Am multi prieteni care vor jantele " vin la fix , fara modificari, nu freaca nimic !Jantele sunt din germania le-a adus cineva din germania si eu le-am cumparat imediat !

Teroarea 01-04-07 18:50

tari filme :D cel mai misto e ala filmat din alta masina cand faci cerculetzu:)

Vialy 01-04-07 19:51

dap ..... ms si mie imi place filmuletzul ala ..... multumesc mult tipului care a filmat ! :) ... parca eugen a filmat ! :)

All times are GMT +2. The time now is 16:36.

- Copyright 2026 4Tuning