Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Proud Owner Of Cuore Sportivo (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/36700-proud-owner-of-cuore-sportivo.html)

siminelsimi 27-03-07 22:04

Re: Proud Owner Of Cuore Sportivo

Cezar, sunt autorizate ? sau mergi la risc ?

HOT 27-03-07 22:35

Ce autorizate?Ce risc?Sigur ca sunt autorizate simi,altfel nu le puneam..
Glumeam bineinteles.Intelege tu ce vrei,dar stii tu ce sa intelegi..

siminelsimi 27-03-07 22:39

S-a inteles.. :) sa pui o poza, sunt curios cum dau pe masina verde-albastra :))

HOT 28-03-07 20:47

Azi am muncit mult la bella.I-am tras un polish peste toate partile ei intime(a se citi=capota+usi+spoiler fata,spate,portbagaj).Este atat de fina acuma(vopseaua).Cand o atingi nu iti dai seama ca este doar metal.Pentru cei cunoscatori(nerecomandat sub 14 ani)are finetea unei femei dupa ce se epileaza pe picioare.

BT 81 SIM 28-03-07 20:48

loooooooooool ..de unde iti vin ideeile astea :D

HOT 29-03-07 21:46

Cine stie prin Botosani cine pune folie?Ca nu resuesc sa ii pun folie pe luneta..Pur si simplu nu imi iese asa cum vreau eu.Pe geamuri mi-a iesit dar pe luneta nu reusesc sa o fac.Cred ca vor trebui sa scoata geamul ca sa poata sa o puna klumea.

danielrx4 29-03-07 21:58

incearca la Griff, in spatele stadionului

BT-85-MLS 31-03-07 06:24

frumoasa masina !!s-o porti sanatos,,apropos .....cat te-a ajuns??

Lucyfer 31-03-07 19:10

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 824019)
Cine stie prin Botosani cine pune folie?Ca nu resuesc sa ii pun folie pe luneta..Pur si simplu nu imi iese asa cum vreau eu.Pe geamuri mi-a iesit dar pe luneta nu reusesc sa o fac.Cred ca vor trebui sa scoata geamul ca sa poata sa o puna klumea.

am vazut eu un documentar chum se pune folie pe luneta ar trebui sa fie simplu .. prima data dai luneta chu ceva praf de orice shi pui folia invers pe dinafara shi decupezi forma dupe aia se pune pe dinauntru cand are deja forma e cha un sablon ... in fine nu m`am exprimat chum trebe dar ceva de genul asta am vazut ..

HOT 05-04-07 18:51

Mersi lucifer o sa incerc asa cum ai spus.Apropo exact la fel am citit acuma in revista 4 tuning pe care le-a luat shumi de la bucale.

HOT 11-04-07 00:19

3 Attachment(s)
Azi i-am facut poze cu etrierii vopsiti,folia cea noua de pe geamurile fata si parasolarele fata+spate.In perioada urmatoare vine un pic de personalizare la interior:D

HOT 11-04-07 00:26

3 Attachment(s)
...................

ESPinoza 11-04-07 15:23

ii sta super bine

MasterCyp 16-04-07 19:49

da ....frumusica...:)

HOT 17-04-07 18:37

Intre timp i-am facut triplele negre.Poze stiti voi unde gasiti nu tre sa va mai sp[un eu.

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning