![]() |
Re: Passat B5.5 2.0i
Uite ca i-ai facut topic si la asta, se pare ca nici cu passatul n-ai scapat de incidente bine ca nu a fost mai grav..
Interiorul ar trebuii spalat de-a binelea si sa nu mai zic de o suspensie :D |
Re: Passat B5.5 2.0i
1 Attachment(s)
@ ugod : Nu am avut cum sa ma misc mai repede ca nu am reusit sa dau la pace cu celalat sofer,cat despre culoare nu e grav ... le vopsesc doar sa le gasesc pe toate la pret bun,daca mai ai o parte frontala completa de la un benzinar da-mi un PM cu pretul pe piesa.
@ alexxpassat2003 : Mersi de urari,o sa am nevoie ca din cate zice nea mecanicu si din cate vad eu e mai grava treaba decat initial ... lonjeroane strambe,suport bara stramb ... am gasit vopsea portocalie si pe radiator care a scapat ca prin minune. :shock: @ _Cox_ : Da man i-am facut dupa ceva timp si la asta un topic si numa bine ca hop fericire. Interiorul dupa primele poze l-am curatat cu abur dar degeaba caci dupa incident l-am facut de cafeaua care o aveam in suport,a ajuns si pe bancheta din spate,deci trebuie iar curatat. In asta nu vreau sa bag multe aftermerket,o tin pe OEM,pe Highline...dar si asta dupa disponibilitate si bani. La suspensiema gandeam si eu,macar 2 degete dar nu gasesc nimic decent,iar compromisuri nu fac. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning