Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau un sfat...pls (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/36583-vreau-sfat-pls.html)

rocky_cosmin89 12-01-08 19:41

Re: Vreau un sfat...pls

mai fane_cordoba.....eu zic sa mai conduci un diesel din cand in cand pt ca nu mai este ceea ce era acum 15 ani :) dieselul de pe golf IV de 90 cai ii da clasa la seatul tau chiar daca are 105 cai , adica cu 15 in plus....iar cu consumul.....ala alergat ia 8 - 8,5 maxim...pe cand a ta alergata.....ajunge si 14 daca nu mai mult....asa ca FUCK OFF cu benzina.....nu ca as avea ceva impotriva ei la motoare puternice...dar la astea...nu e rentabil deloc, eu zic sa mearga pe diesel :) so...my point...golfu' ;)

alexGTI 12-01-08 19:59

Golf clar.
Am un prieten cu Astra si pe la 160.000 de km il cam lasa motorasul ...

fane cordoba 12-01-08 20:31

rocky... sa stii si tu ca, cu motorina merg numai utilajele agricole ( tractoare, combina, vola ....), masinile adevarate mai ales cele puternice ( m3, rs4, STI, evo9 ) folosesc benzina pt ca sunt masini de masini. Apropo de 1.9 TDI o sa ma faca cand o sa il tracteze un Mig-21 !!!!! Ia-ti tu diesel ca pensionarii , pune bani deoparte sa iti iei ceva la batranete ;)

Fantoma 12-01-08 20:38

Omule asculta bine golfu 1.9 tdi e fakut ptr motorina doar nu pune motoru ala de 1.9 pe benzina!!Da frate ai si dreptate k masinile agricole si cu S4 si toate astea tari da frate asculta la mine eu imi dau opelu dupa craciun si dak e nu imi iau dekat 2 masini golf s-au moartea mea Audi A4 !!Deci golf ia-ti mha si gata8)

Fantoma 12-01-08 20:39

Si cordoba aia a ta are cosumu cam mare ptr ea!!iti zick eu !!

adrian*nt_11_ady 18-01-08 14:40

ma...fara sa se supere careva dar opelurile sunt cele mai proaste masini germane.....dak ar fi sa aleg dintre astea doua normal k as lua golfu'.......si in cea ce priveste motorizarea...ia-ti benzina !!!
Motorina e cuma zis fane cordoba "ptr utilajele agricole"....nu cred k un 1.6 benzina te-ar falimenta.....
In unele tari in U.E. exista taxe in plus ptr. motorina ba chiar in altele ( Grecia ) nu iti omologheaza o masina pe motorina ptr ca polueaza mai mult
gandeste-te k poate dai la cumparare un ban in plus ptr un diesel care nu stii daca isi va scoate bani investiti in plus ( motorina euro 5 = 41 000 )
iar la o masina pe benzina.......simti o placere la condus.......iti incanta urechea.......nu trancane ca tractorul......daca vrei sa te simti sofer......mergi pe benzina !!!

FIGHET 18-01-08 22:43

alege astra !!!!
cost de intretinere mult mai mic fata de golf ,trebuie sa te gindesti in primul rand la asta
opel astra 2.0 dti si mai bun

Tzepozzz 23-01-08 09:39

ideea e cam asha....nu mai crede ce zic expertii astia de pe aici si intreaba si tu pe cineva care e in cunostinta de cauza :un mecanic, vreo cunostinta care are una dintre masini de vreo cativa ani

alexGTI esti total pe langa
fane cordoba la fel
adrian nt mai exista si motorina Euro 4 ~37700,consumul in oras al unui diesel in forja nu sare de 7% deci si daca ar fi mai scumpa motorina tot ai iesi in avantaj

Sindrom 24-01-08 11:43

ideea e ca primu post e din 27 martie 2007 ....si-o fi luat omu masina

PH-04-WPD 25-01-08 13:11

tare sindrom... :)) si nu pot sa ma abtin sa nu zic... si-a luat cu gpl... ca sa consume putin si sa nu-i faca masaj la talpi :))))))))
sorry nu m-am putut abtine....:))))

Mavrick_90 13-07-08 19:20

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 1313639)
tare sindrom... :)) si nu pot sa ma abtin sa nu zic... si-a luat cu gpl... ca sa consume putin si sa nu-i faca masaj la talpi :))))))))
sorry nu m-am putut abtine....:))))

Nu mi-am luat cu GPL.poate iti iei tu:)
in cele din urma mi-am cumparat golf 4 :)
Numai bine!

wOlf_ 20-07-08 13:12

Bine ai facut :D

Xel'Naga 20-07-08 15:33

Foarte BENE domle' ... asteptam prezentarea MASINI pe masina mea VW !! ;):arrow:

All times are GMT +2. The time now is 16:57.

- Copyright 2026 4Tuning