Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - '91, brasovean:D (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/36551-golf-2-91-brasovean.html)

blondu_glf 2 31-03-07 01:46

Re: Golf 2 brasov-ean :D

asta era un fel de umor glumatic???

razak 31-03-07 12:03

Salutari ,

Ma bucur sa te vad prin randul nostru! Masina nu mai are rost sa spun ca are potential si toate cele.

Personal ti-as recomanda urmatoarele modificari :
1. Bara spate inlocuita , din poze pare destul de muncita

2. Eleronul ala tine mai mult de gusturile fiecaruia, au fost masini pe care mi-a placut cum arata , dar si masini pe care nu se preta. Decizia iti apartine, dar ai grija la el.

3. Stopurile pe care toata lumea le lauda sunt prea f u t u r istice pentru masina asta, este o masina veche, nu dau bine pe ea. O parere personala inca o data ! Mergea mai bine cu FKLR20 sau FKLR24, cele cristal clear - red sau cristal smoked - red.

4. Arupa fata stanga are rugina? Daca masina are ceva rugina pe ea, abandoneaza tot tuningul pe care il planificasei si baga banii in tabla! Degeaba ai briz - briz-uri pe ea daca te stropesti pe fata cand treci printr-o baltoaca. Starea tehnica a masinii trebuie sa fie pe primul plan. NU PUNE PRAGURI PE MASINA FARA SA AI FRANE ! sper ca intelegi ce vreau sa zic.

5. La capitolul interior, incearca sa scapi de toate elementele vopsite in alb, e mult mai frumoasa asa cum a iesit de la mama ei. Vopsirea unor elemente de interior nu se numeste tuning, ci, prost gust. O sa vezi altfel interiorul cu toate elementele negre. Schimba fetele de usi cu unele neperforate in halul ala, daca vrei sound pe ele facea danmoise fete de usi din fibra pt g2 cu 2 diff-uri pe fata.

6. Cauta pentru barile de pe fata suportii de bari late [ ~30 ron ] si scapa de suruburile alea din bara fata.

7. Curata si tu putin masina, ai atata Fanta LEMON in ea incat mi s-a facut pofta.

Spor la treaba ! Pentru discutii putem vb si pe mess. Poti da add fara nicio suparare.

Sebi, salutari omule.

Adytzu_JerrY 31-03-07 14:16

am pe cineva tot cu un golf 2...si are o problema pe la bord..
cand o lasa la relantiu incepe sa trepideze ceva la/prin bord....daca ti apasat cu mana deasupra ceasurilor numai se aude nimic... s`o fi desprins ceva ...:?:

blondu_glf 2 31-03-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 826447)
am pe cineva tot cu un golf 2...si are o problema pe la bord..
cand o lasa la relantiu incepe sa trepideze ceva la/prin bord....daca ti apasat cu mana deasupra ceasurilor numai se aude nimic... s`o fi desprins ceva ...:?:

vezi ca sunt dupa parerea mea suruburile care se desfac din compartimentul motor.........nu sunt sigur ca asta ar fi dar majoritatea au probleme cu aceste suruburi......bafta;)

Quote:

Originally Posted by razak (Post 826330)
Salutari ,

Ma bucur sa te vad prin randul nostru! Masina nu mai are rost sa spun ca are potential si toate cele.

Personal ti-as recomanda urmatoarele modificari :
1. Bara spate inlocuita , din poze pare destul de muncita

2. Eleronul ala tine mai mult de gusturile fiecaruia, au fost masini pe care mi-a placut cum arata , dar si masini pe care nu se preta. Decizia iti apartine, dar ai grija la el.

3. Stopurile pe care toata lumea le lauda sunt prea f u t u r istice pentru masina asta, este o masina veche, nu dau bine pe ea. O parere personala inca o data ! Mergea mai bine cu FKLR20 sau FKLR24, cele cristal clear - red sau cristal smoked - red.

4. Arupa fata stanga are rugina? Daca masina are ceva rugina pe ea, abandoneaza tot tuningul pe care il planificasei si baga banii in tabla! Degeaba ai briz - briz-uri pe ea daca te stropesti pe fata cand treci printr-o baltoaca. Starea tehnica a masinii trebuie sa fie pe primul plan. NU PUNE PRAGURI PE MASINA FARA SA AI FRANE ! sper ca intelegi ce vreau sa zic.

5. La capitolul interior, incearca sa scapi de toate elementele vopsite in alb, e mult mai frumoasa asa cum a iesit de la mama ei. Vopsirea unor elemente de interior nu se numeste tuning, ci, prost gust. O sa vezi altfel interiorul cu toate elementele negre. Schimba fetele de usi cu unele neperforate in halul ala, daca vrei sound pe ele facea danmoise fete de usi din fibra pt g2 cu 2 diff-uri pe fata.

6. Cauta pentru barile de pe fata suportii de bari late [ ~30 ron ] si scapa de suruburile alea din bara fata.

7. Curata si tu putin masina, ai atata Fanta LEMON in ea incat mi s-a facut pofta.

Spor la treaba ! Pentru discutii putem vb si pe mess. Poti da add fara nicio suparare.

Sebi, salutari omule.

Salut......vreau sa iti multumesc ca mi-ai dat sfaturile pe care mi-le-ai dat.......cu siguranta stii ce vorbesti...

deci......aripa fata stanga este lovita usor(alta),spoilarul de asemenea(voi lua altul),elementele vopsite din interior se vor schimba(asta mi-a venit in cap decand m-ai sfatuit tu;)),prinderile de la bara fata am vrut sa le iau de la un piese auto dar nu mi-au gasit ce trebuia(cu siguranta le voi gasi si pe astea),faza cu fanta lemon este o frica de a mea(am avut o problema cu furtunele de apa si de atunci nu mai plec de acasa fara sa iau la mine un bidon sau doua de apa) iar cu rugina.......mai are si pe usa din fata dreapta un punct+scursura de vopsea..........de aceea am zis ca mai iau pragurile si dupa aia o sa intru si la tinichigerie,vopsitorie...........sti cum e incet,incet se rezolva toate........;)

ms de sfaturi inca o data
bafta

blondu_glf 2 27-05-07 14:18

masina este de vanzare........pachetul include inca o masina ca piesa de schimb.........detalii la telefon:0744265334

blondu_glf 2 19-06-07 02:06

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 819729)
cam d asta zic p spate si pt fatza..o poza cu pleoapa aia

oare sigur nu vroiai sa zici asa????;)

claudiu lucian 19-06-07 13:11

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 955209)
oare sigur nu vroiai sa zici asa????;)

l-ai facut? sau e vt? dak l-ai facut felicitarile mele;)

take care! !

blondu_glf 2 19-06-07 14:08

este real......nu e VT......ms

razak 19-06-07 14:29

acum vezi ce faci cu bara aia spate :D un suport de numar in ea ;)

HINT : Bara de cielo korean ;)

blondu_glf 2 19-06-07 14:37

momentan ma chinui sa fac bara fata ca nu o mai am......am luat un damb si am scoso prin spatele masinii.....saraca suferea de platfus:lol:

claudiu lucian 21-06-07 11:01

cat te-a costat sa faci haionul clean?

blondu_glf 2 22-06-07 03:51

aproximativ 150 RON cu tot cu materiale si manopera....

blondu_glf 2 02-07-07 09:46

a decedat motoru:(

dubmaniacks 02-07-07 12:04

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 976936)
a decedat motoru:(

cum?fii mai explicit te rog...cum si cand?

blondu_glf 2 02-07-07 15:13

acum vre-o saptamana am scos un pumn de bucatele de cuzineti din baia de ulei....

All times are GMT +2. The time now is 15:35.

- Copyright 2026 4Tuning