![]() |
Re: remapare / chip tuning
Quote:
|
- pentru cine doreste si cine pofteste, maine intre orele 11 si 13 se fac resoftari (remapari/chiptuning prin mufa OBD, softurile sunt de la firme consacrate din Germania si Italia) in BT... pentru primii 5 clienti pret promotional 100 EUR/masina in rest 150 EUR/masina... pentru cei care sunt interesati va anuntati la numarul de telefon 0745462369 in intervalul orar mentionat.
|
hai ma ca m`ai facut curios ma gandesc si eu :) daca motoru are vreo 300.000 km parcursi e bun? :))
|
Quote:
|
Am o si eu o intrebare...nu am stat sa citesc tot...numai la diesel se face sau si pe benzina ??? Ms
|
Aaaaa si am uitat....sa mai intreb un factor important numai la masini straine sau si la Dacii ??
|
Se face si la diesel si la benzina (la motoarele aspirate cresterea puterii e mica , maxim 10% pe cand la cele cu turbina poate urca cu pana la 40%). La dacii am impresia ca numai pentru Logan se poate face.
|
Quote:
|
Quote:
|
1400cc 55Kw di sa-mi zici pan' la cat poate creste si ce pret...Ms
|
UNDE SE INSTALEAZA , TE ROG , FOTO LA RX4 , DANIELRX4?
|
Si cand o sa distrugeti ambreiaje, o sa bubuiti admisii, o sa dati turbine peste cap, tipul n-o sa mai raspunda la telefon :)))... sunteti direct raspunzatori pt faptele voastre!
Eu am un 320D 150cp... Vreau acum sa il urc pe la 200-230... Intercooler Probabil injectoare marite Turbina de 520/525.. Blow off (pentru kickdown-uri) Evacuare inox cap coada, fara nimic Volanta monomasa din duraluminiu, cu ambreiaj sport discuri ventilate sport cu 4/6 pistoane fata+spate autoblocant suspensie sport... si remaparea este abia la sfarsit... Si cam atat :) |
Fac si eu "remapari " de astea. 100 de euro
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning