![]() |
Re: Challenges || Dacia Sandero 2013
Quote:
si cel de la bara fata:D |
calculatorul meu a suferit ieri o reformatare din cauza unui virus trojan daca chiar te intereseaza interiorul e de la tutoriale&help si bara fata google images si o chestie acuma vorbesc foarte serios deja ma simt strans cu usa adica imi cer scuze si tot asa e povestea stii cum e hotu de hot se teme si cu asta am terminat inca odata daca m-ai aveti de obiectat chestiile astea fara dovezi clare am dat log out si am plecat
|
Urmatoarea masina o alege Underground Design!!!! si nu fac la oha |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
NU TREBUIE SA DAI "QUOTE" POSTULUI DE DEASUPRA!!!!!!
si scuzele nu au niciun rost! ar trebui sa iei ban pt chestia asta... |
Quote:
2 la mana am fost baiat detreaba cu voi pana acuma mi-am cerut scuze tuturor 3 la mana am zis ca voturile mele sa nu le mai ia in considerare nimeni(nu de alta dar nu vreau sa pun adminii la treaba sa le stearga) Daca acceptati scuzele bine daca nu nu |
Quote:
|
Quote:
|
ce naiba e aici ma? :lol::lol::lol: circoteca'n toata regula :lol: ma apuca rasu si dracii cand vad oameni de genu .. 1 la mana , 2 la mana..de 50 de ori in 3 posturi postate la 10 minute diferenta. "Fratemeleu" ,daca nu esti in stare sa iti accepti vina, mergi si joaca'te de'a vt'u in alta parte ;) scrie acolo ca ai 25 de ani.....eu as mai taia MINIM 10.Ban ? trebuia sa iei o gramada in ultimele zile...nu stiu de ce nu ai si luat..:???: in fine. cel care a facut Battlelu' ,sa il si postezi la Challenges data viitoare ca nu au toti timp sa intre in forum ca'n Bucuresti.Daca l'ai postat, imi cer scuze ,dar nu cred ca am de ce. O zi FAINA !:lol:
|
Quote:
si daca nu iti place 1 la mana,2 la mana e strict treaba si parerea ta ! O zi buna! |
Quote:
|
Va multumesc de voturi !!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning