![]() |
FOX, cu cine vorbeai ? :shock:
|
1 Attachment(s)
mie chiar mi se par dragutze matizurile puse de mpa.. stiu ca e mai mult kitch da pana la urma e doar un matiz nu prea ai ce sa faci din el..
|
Quote:
|
Quote:
|
Am gasit un matiz la care omu ii pusese motor de kadet gsi pe spate si zicea ceva de niste performante de top!!! LOL
|
poate pui si cateva poze
|
MATIZ-urile de mai sus sunt kitch-uri de ***,ala alb arata cat de cat ,in rest varza :? astept sa vad si eu pozele cu MATIZ cu motor de GSI :lol:
|
Unde sa pui motorul de Kadett pe masina aia? Trebe modificari foarte serioase si se dezechilibreaza masina de tot daca ii pune motorul de Kadett pe spate ... plus ca trebuie marit f mult ecartamentul pe spate, ca sa incapa planetarele acolo. Alt tip de suspensii, sa fie independente, trebuie modificat complet sasiul pe jumatatea din spate.
|
Quote:
|
one big lol
mey io n-as fi prea increzator..ar arata ceva genu monster truck:))) |
e aiurea rau chestia aia cu motor de kadett,dar cine stie?cat despre tuning ce conteaza ce masina intra atat timp cat ceea ce iese e super tare?
fiecare are un model preferat si i-ar face cate ceva,acum fiecare(aproape) are masina lui,fiecare cu ce are,si face tot ce poate s-o faca mai misto,ar trebui apreciat efortul si munca,dorinta si pasiunea, rezultatul muncii tinandu-se cont de unde s-a plecat!o masina care scoate 100 in 10 sec si are 120 cai si viteza max 200(am pus si eu niste date) nu e ceva tare fata de f.multe care exista pe piata din fabrica,dar daca tii cont ca s-a plecat de la: 16,5 sec 100,50 cai si 160 viteza max,eu zic ca se schimba treaba! |
Bah io nu am poze da mai uitativa si voi la Discovery: Scrapenheap , Thunder Races, si Extreme Machines si veti vedea chestii cat de cat interesante
|
mpa tu nu cumva ai vazut emisiunile alea si ai lasat imaginatia sa zburde ? :twisted:
|
pina nu vad pozele cu MATIZU nu cred :oops: :oops: :oops:
|
or este vreo firma care a vrut sa faca ceva iesit din comun,or vreu super pasionat cu o gramada de bani care nu mai stia ce sa faca cu ei!dar oricum chestia asta trebuie vazuta ca ar fi tare de tot!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning