![]() |
Re: VAND Piese pentru e36 coupe
e alba, dar nu stiu exact clemele daca sunt bune.
|
ma interesa daca era fumurie .. ms oricum
|
UP!
4 jante replica styling 39 17' ET 41 7.5j 650ron 4 jante tabla cauciucuri de iarna seria 3 400 ron pachet lumini interioare (lampi spate, lampi parasolare, lampa centrala cu alea de citit) + plafon + stalpi + manere 100 ron capitonaj portbagaj, complet, toate mochetele 100 ron stopuri spate stock 100 ron adaptoare boxe spate ovale 100 ron fete de usi toate patru +coaja bord fara airbag + torpedou + panourile de jos 100 ron mocheta 25 ron are o gaura la pasager si e albastra maneta stergatoare 25 ron Bara spate M cu defecte , se vad in poza 150 ron Aeroterma + panou si calculator clima analog, 200 ron Oglinzi electrice stock 100 ron + alte plasticuri din interior Preturi negociabile |
UP!
4 jante replica styling 39 17' ET 41 7.5j 600ron 4 jante tabla cauciucuri de iarna seria 3 400 ron pachet lumini interioare (lampi spate, lampi parasolare, lampa centrala cu alea de citit) + plafon + stalpi + manere 100 ron capitonaj portbagaj, complet, toate mochetele 100 ron stopuri spate stock 100 ron adaptoare boxe spate ovale 50ron fete de usi toate patru +coaja bord fara airbag 100 ron maneta stergatoare 25 ron Bara spate M cu defecte , se vad in poza 150 ron Aeroterma + panou si calculator clima analog, 200 ron Oglinzi electrice stock 100 ron + alte plasticuri din interior Preturi negociabile !!! |
4 jante replica styling 39 17' ET 41 7.5j 600ron
4 jante tabla cauciucuri de iarna seria 3 400 ron pachet lumini interioare (lampi spate, lampi parasolare, lampa centrala cu alea de citit) + plafon + stalpi + manere 100 ron capitonaj portbagaj, complet, toate mochetele 100 ron capitonaj capota motor coupe nu e rupta, doar prafuita. - 50 ron stopuri spate stock 100 ron adaptoare boxe spate ovale 50ron fete de usi toate patru +coaja bord fara airbag 100 ron maneta stergatoare 25 ron Bara spate M cu defecte , se vad in poza 150 ron Aeroterma + panou si calculator clima analog, 200 ron Oglinzi electrice stock 100 ron Calc abs - 50 ron Calc airbag -30 ron Modul ZVM Inchidere si geamuri, stie de functia one touch close - 30 ron Modul stergatoare WI-WA low II - 20 ron Gong - 10 ron + alte piese si plasticuri Preturi negociabile !!! |
4 jante replica styling 39 17' ET 41 7.5j 500ron
4 jante tabla cauciucuri de iarna seria 3 300 ron pachet lumini interioare (lampi spate, lampi parasolare, lampa centrala cu alea de citit) + plafon + stalpi + manere 100 ron capitonaj portbagaj, complet, toate mochetele 50 ron capitonaj capota motor coupe nu e rupta, doar prafuita. - 50 ron stopuri spate stock 50 ron adaptoare boxe spate ovale 50ron fete de usi toate patru +coaja bord fara airbag 50 ron maneta stergatoare 15 ron Bara spate M cu defecte , se vad in poza 100 ron Aeroterma + panou si calculator clima analog, 150 ron Oglinzi electrice stock 50 ron Calc abs - 25 ron Calc airbag -15 ron Modul ZVM Inchidere si geamuri, stie de functia one touch close - 15 ron Modul stergatoare WI-WA low II - 10 ron Gong - 5 ron Punte spate cu discuri pentru 320 - 150 ron Fuzete fata cu discuri ventilate 50 bucata Blocant 3.45(cred) carcasa mica 500 ron geamuri spate 40 ron amandoua luneta 50 ron geamuri fata 40 ron macarale geamuri electrice coupe 50 ron bucata etrieri fata + spate 100 ron pompa frana + pompa abs (sau cum le-o zice) 80 ron pompa benzina cu rezervor cu tot 100 ron + alte piese si plasticuri, daca nu se dau curand multe vor ajunge la donatii sau le arunc. Preturi negociabile !!! |
Quote:
|
Pompa de servo nu este, tine de motor si ala il pastrez.
Jantele necesita o reconditionare, au ceva julituri pe margini. Eu cand le-am luat le-am dus la indreptat. Nu au fost sudate. |
21 Attachment(s)
4 jante replica styling 39 17' ET 41 7.5j 500ron
4 jante tabla cauciucuri de iarna seria 3 300 ron stopuri spate stock 50 ron adaptoare boxe spate ovale 50ron maneta stergatoare 15 ron Bara spate M cu defecte , se vad in poza 100 ron Aeroterma + panou si calculator clima analog, 150 ron Oglinzi electrice stock 50 ron Calc abs - 25 ron Calc airbag -15 ron Modul ZVM Inchidere si geamuri, stie de functia one touch close - 15 ron Modul stergatoare WI-WA low II - 10 ron Gong - 5 ron Punte spate cu discuri completa cu planetare pentru 320 - 150 ron Fuzete fata cu discuri ventilate 100 bucata Blocant 3.45(cred) carcasa mica 500 ron geamuri spate 40 ron amandoua geam fata dreapta coupe 40 ron Motor macara geam dreapta coupe 30 ron etrieri fata + spate 100 ron pompa frana + pompa abs 80 ron pompa benzina 100 ron Chedere geamuri spate coupe 20 ron bucata Cheder coupe dreapta fata 40 ron Coloana directie + contact + 2 chei 80 ron + alte piese si plasticuri, Preturi negociabile !!! |
1 Attachment(s)
Salut , nu am citit tot topicu' , dar mai ai chestia aia de monezi si pahare din fata ? Ma refer la aia de langa frana de mana . Nu stiu sa ma exprim dar cred ca ti ai dat seama .
Edit : am incercuit in poza atasata . |
Salut, dacă te referi la suportul ala care vine prins pe "cal" de tine toate alea, nu îl dau ca îl folosesc pe noua mașină :-D
Sorry. |
Toba am montat-o in vara si era ok, nu era coapta, avea rugina de suprafata.
Este de 2.5 si i-am facut un Y sa o pot adapta la mine. pe toba as vrea 150 ron. mai ai toba? merge pe un 318i? un pret? |
Am toba dar nu mai este de vanzare, am sa o folosesc.
Si la 318i nu cred ca se potriveste, parca doar la 318is. nu stiu sigur. |
Quote:
|
poze cu bara de m daca nu ai dat'o ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning