Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Range Rover Sport Supercharged HST VS Bmw x5 4,8i VS Cayenne S (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/36140-range-rover-sport-supercharged-hst-vs-bmw-x5-4-8i-vs-cayenne.html)

Sindrom 13-08-08 00:48

Re: Range Rover Sport Supercharged HST VS Bmw x5 4,8i VS Cayenne S

Quote:

Originally Posted by alxcat (Post 1693167)
"
X5 ul este cel mai vandut suv in Romania dupa Tuareg, acum nu cred ca toti oamenii aia sunt idioti ca si-au luat asa ceva (inclusiv eu) :) . Mie imi pare cel mai bun compromis.

asta e pentru ca are un aspect foarte manelist.

alxcat 13-08-08 01:05

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1693181)
asta e pentru ca are un aspect foarte manelist.

Si in America e super vandut tot pt ca are un aspect manelist?

Bogdan_mb 13-08-08 03:01

Quote:

Originally Posted by alxcat (Post 1693167)
"prastie in offroad" , pe unde ai mers tu cu masinile astea ca sa vezi ca e prastie. Rangeul desi are un sistem mai sofisticat de tractiune are garda la sol mai mica ca x5-ul pneumatic. Eu am x5 si pe unde am avut nevoie de el a fost super ok, daca vrei off road experience cumpara frate un patrol sau un defender, un g klasse.
X5 ul este cel mai vandut suv in Romania dupa Tuareg, acum nu cred ca toti oamenii aia sunt idioti ca si-au luat asa ceva (inclusiv eu) :) . Mie imi pare cel mai bun compromis.

Cred ca in topic e vorba de modelul nou 4.8i care nu e pneumatic. Am fost chiar cu motorizarea asta pe un drum putin accidentat (deci clar nu offroad) senzatia a fost complet neplacuta. Avea in dotare jantele binecunoscute pe 20" . In comparatie, am fost pe acelasi drum cu un ML pneumatic si s-a vazut destul de tare diferenta de aceea cred ca X5 nu se poate compara cu Cayenne si Rover la capitolul light-offroad.

criss_cars 16-08-08 15:05

Range Rover Sport Supercharged HST nu are performante in offroad mult mai mari decat cele doua. Range Rover Discovery da da Range Rover Sport nope. Niciodata nu va fi peste X5 la fiabilitate tinuta de drum indiferent ca ditesc din reviste aud de la vecini sau alte surse cum se spunea mai sus. Oricum constat ca forumul s-a umplut de persoane care intru-n astfel de versus spun ca Range Rover Sport e masina de "BAROSAN" atat pot unii nu ai cum sa le ceri mai mult. Pacat ar trebuii dat un test inainte sa iti faci cont sa nu mai scrie toti.

alxcat 16-08-08 17:33

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1699359)
Range Rover Sport Supercharged HST nu are performante in offroad mult mai mari decat cele doua. Range Rover Discovery da da Range Rover Sport nope. Niciodata nu va fi peste X5 la fiabilitate tinuta de drum indiferent ca ditesc din reviste aud de la vecini sau alte surse cum se spunea mai sus. Oricum constat ca forumul s-a umplut de persoane care intru-n astfel de versus spun ca Range Rover Sport e masina de "BAROSAN" atat pot unii nu ai cum sa le ceri mai mult. Pacat ar trebuii dat un test inainte sa iti faci cont sa nu mai scrie toti.

Citeste toata fraza si ai sa vezi ca am zis asta in sensul foarte bun. Am zis asta pentu ca vad mult mai multi burtosi la 50 de ani in Range decat in Cayenne de ex. Si aia in Romania se numesc "barosani" ca sa-i faci !!!!

ionut_cluj 20-08-08 01:11

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1699359)

Nu exista Range Rover Discovery.

DarkJEDI 20-08-08 18:44

Dupa mine X5 e un seria 5 umflat si cam kitsch. fuge bine pe sosea si se manevreaza bine pt un SUV, dar daca vrei sa mergi in stil , eleganta si rafinament ; Range Rover in fiecare zi.

Grigoras Cristian 28-08-08 09:11

aleg british, Rover.
cum au mai zs si alte persoane, distinsa, eleganta, sobra.

AdriANNO 27-10-08 21:58

Range Rover Sport Supercharged HST

GTR 28-10-08 02:28

Range Rover - frumos, dar petarda in fiabilitate
X5 - o alegere buna, cam cea mai buna de on-road
Porsche Cayenne S - un Touareg cu alte toale, ceva mai performant si fara fiabilitate (nu chiar ca Range Rover-ul dar ...)
Pacat ca lipseste ML-ul (modelul nou) care pana la urma e cea mai buna alegere.

Si pt cei cu comentariile gen manelisti in X5 - daca manelistii incep sa-si cumpere 911 ce-o sa facem o sa zicem ca si ala e de ***?, asta e, nu au gusturi la muzica dar au la masini, de, nu toata lumea e perfecta :)

b_gt 28-10-08 14:07

rangeul e mai frumos ca toate de aici...stilul britanic..

steffan 31-10-08 23:17

range rover sport... pur si simplu imi place!
totusi x5 este un SUV aparte...

thor 28-11-08 15:54

sufragerii pe roti....ce sa aleg,clar X 5 !,macar e o garsoniera mai cocheta asa....

~ EWN ~ 28-11-08 20:04

Ranger Rover Sport fara discutie, pur si simplu imi place masina asta :D.

steffan 30-11-08 21:48

aleg englezeasca... Range Rover Sport, desi sunt fan BMW

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning