![]() |
audi, la ce sectiune de competitie vrei sa te bagi cu masina ?
|
vama nu e problema, HU o sa il am maine (cred ca un JVC ca el asta are in masina si nu a vrut sa spuna ce e) si restul vad ca nu sunt chiar atat de scumpe pe cat mi-am inchipuit eu! problema o sa fie shippingul care habar nu am cat costa...
si totusi cred ca ar trebui vreo 2 woofere a-ti vazut golful ala albastru care a fost la TIB? nu mai stiu ce dracu firma era aia care ii facuse sistemul, tot ce stiu e ca se auzea mortal si parca nu erau atat de scumpe produsele lor... |
viperu la ce te referi mai exact? eu nu stiu ce competitii sunt la categoria audio dar daca esti amabil poate imi dai cateva indicii cu ce se mananca
|
pai vezi ca ti-am zis eu mai devreme
SPL-sound pressure level, adica Bass, bass si iara bass SQ - sound quality, adica claritatea si calitatea sunetului sau de exemplu la un Show Car general, nu stiu in ro, dar aici se puncteaza bine daca ai mult multimedia in masina (dvd, PS2 etc) Ele nu sunt scumpe ca-s de acolo, in restul lumii sunt mult mai scumpe, mai ales in Europa, chiar si in Canada sunt mai sumpe. Shipingul ar trebui sa fie catev sute de $ bune. Nu uita ca dupa tre cineva sa-ti instaleze toara chestia! Cat despre Woofere, deja cu un Kicker L7 de 12\" n-o sa poti sa stai in masina, d'apoi cu doua!! Unul e mai mult decat suficient, asta bineinteles daca ai amplificator potrivit si cutia care trebuie. KrushX parca are Solobaric, poate sa-ti zica ce pot face aceste woofere. Eu de exemplu in urmatoarea masina o sa-mi iau un L7 dar de 10\". Acum am sub de 300RMS si nici nu pot sa dau volumu la jumate ca nu suport, dar nici nu sunt un mare pasionat de bass deci.... |
Kicker solo L7 sunt o solutzie excelenta. eu am doua pe 15\" shi sunt super multzumuit, chiar mai multzumit decat atunci cand aveam GZ nuclear pe 15\". Pentru amplif de bass nu itzi recomand kicker pentru ca sunt slabe, ash merge pe cadence seria ZRS 8 9 sau 10. HU un alpine 9835 este exceptzional shi acopera cam tot ce itzi potzi dori de la un HU. Boxe pe fatza ash recomanda DLS iridium sau Ultimate pe 3 cai componente, shi sa va dau un sitde afara: http://www.woofersetc.com/store.asp , sau www.indoaudio.com. de precizat ca inainte sa faci comanda sa le dai email sa ii intrebi cat costa shipingul pana in romania shi ce curierat folosesc. Mai revin cu amanunte dupa ce ma trezesc mai bine :) bafta
|
Pai ce ziceti voi acolo sunt scule pe care le poate lua numai de pe net. Ceea ce a cam greu, nu stiu cate site-uri de audio-video trimit peste ocean si mai ales la noi.
Eu as renunta de tot la Video si m-as axa pe audio SPL. Intra aici si uita-te peste tot: www.********** Iti iei un woofer JBL din acela la 19 mil, de 800 W rms si altceva nu-ti mai trebuie, o statie pt el, cele 2 Bose ramase si statie cu 4 canale pt ele si cu usile la izolat. Si cu asta basta. Te incadrezi in bani si sunt scule pe care le gasesti la noi. |
Re:
E ceva ciudat cu Emania. Preturile sunt fff mici. De ex mi-am comandat niste difuri de masina acu o luna si nu am primit decat mail iar la ei pe site zice ca in max 5 zile lucratoare onoreaza comanda. Sa nu tzi se lungeasca asteptand dupa comanda! :lol:
|
Eu am cumparat pt. un prieten un JBL gt4-15 de pe emania si a venit in 3 zile ... asta a fost pe la sfarsitul verii ... acum cateva saptamani am comandat niste boxe Infinity , nu m-au sunat , nimic ... le-am trimis mail sa ma lase in pace ca is neseriosi , nici la ala nu au raspuns .... dar prima data cand am comandat au sunat a 2'a zi pt. confirmare si a 4'a zi a fost curierul la usa..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning