![]() |
Re: schimbare propietar fara fiscal
legal nu ai cum.am trecut prin ce treci tu,cu un cielo.numai ca prop era din voluntari,eu fiind din buc,mi- fost usor sa iau legatura cu prop.ma rog,dupa multe intrebari si nervi,am aflat ca omul are peste datorii mari la stat.a trebuit sa o vand,desi poti circula cu ea mult si bine!bafta,si daca vrei sa o ai 100%legal,vinde-o!:rolleyes2,alte manevre mai greu si riscant
|
Quote:
|
Eu am scos fiscal, in vanzatorului, nu trebuie sa fie prezent.
Dar pentru a da fiscal trebuie sa fie toate datoriile la zi. |
Quote:
|
Exact, mergi la NT, cu o copie de buletin a proprietarului, la fisc si se rezolva pe loc cu o taxa de urgenta, eu tot din NT am luat la un moment dat.
|
Unii dintre voi care ati postat aici spuneti numai tampenii, nu stiu de unde le scoateti!!!
Prietene ai cateva variante: 1. fie dai proprietarul din acte in judecata si o sa stai sa astepti mult si bine 2. te duci si vorbesti la finante si le spui toata povestea si ei vor face o scrisoare catre primaria de unde apartine masina luata in evidenta(o sa astepti si acolo ceva pana se misca) SAU: te duci la politie/sau in Neamt de unde este proprietarul si incepi sa strangi informatii despre el,cineva trebuie sa-l instiinteze cumva,la ambasada,nu stiu,aici nu ma pricep prea bine dar este doar o idee Una din primele variante functioneaza 100% Sau mai bine inainte de toate intereseaza-te daca nu cumva masina este scoasa din circulatie!Asta ca sa nu te mai agiti degeaba |
Quote:
Treaba cu varianta 2 de care zici tu am mai auzit-o la cineva,acuma ar mai trebui sa vad si daca nu cumva s-a recuperat taxa la ea ca atunci nici nu mai are rost sa ma obosesc |
Sau mai bine dute la finante de unde aparti si cere certificatul in care pune daca a recuperat sau nu taxa. Macar sti daca a fost sau nu recuperata. Ca si eu am transcris masina pe numele meu si mare noroc am avut ca taxa nu a fost recuperata de fostul proprietar.
|
La foarte multe masini nu sa recuperat taxa!Sper ca nici la a mea .. cat despre problema ta, iti sugerez sa nu mai astepti daca vrei sa iti inscrii masina si sa iei o decizie, succes!
|
acte necesare pt a vedea daca s-a recuperat taxa.Copie carte,copie talon,timbru de 2 lei si cerere tip.Timp de asteptare,cam 3 zile.Se depune la finante.La mine nu s-a recuperat.
|
Am trecut prin aceeiasi problema ca a ta, sunt unele variante cum ar fi : hotararea judecatoreasca prin care poti scoate tu fiscalul, sa dai de proprietar, sa circuli cu ea asa.... fara o imputernicire nu iti da nimeni fiscalul proprietarului sau varianta romaneasca... care o stim majoritatea. Tine-ma la curent, poate iti pot fi de folos cand revin in tara :twisted: Toate cele bune
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning