![]() |
Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik
5 Attachment(s)
ar mai fi cateva mazgaleli si chestii de genu ...............
|
f frumoase desenele ..
|
3 Attachment(s)
mersi ........am mai bagat cateva perspective ptr r-8 ...........si un enzo .....si as vrea mai multe sfaturi ....
|
k sfaturi nu pot sa iti dau dekt sa mai exersezi hasura ...si sa faci rost de un aparat de fotografiat k lumea sau un scanner ... bafta si spor la treaba ;)
|
Quote:
- o masina pe o coala alba - si atat - e de ajuns - si congratz again - arata bine :D |
mersi mult ....da sunt date la scanat aproape toate astept si yo ce sa fac .m-am saturat si yo de asteptat .o sa ma duc peste om iar .......k deja mam plictisit ......
|
Mha Claudiu da u n`ai zis niciodata ca desenezi bine mha..tre sa stam d vb pe tema asta..in CB la un biliard ceva..
P.S. Daca ai desenat u toate alea , numai respect !! Maniu !! |
Quote:
P.S:Scuze de oftopic ptr restu ..... |
7 Attachment(s)
ok am reusit sa scnez cateva .....sper sa nu va speriati .da pan la urma deasta-s aicea ...sa invat ....:D...
|
vad k vrei sa lucrezi in detaliu ... ceea c e bine ... dar fii mai atent knd le faci ... si mai ales la cum le faci ... adik la perspectiva ...si o parere personala .. renunta la jantele in 4 spite
|
Quote:
|
esti tare man ai talent......;) tine-o tot asa.....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mam gandit sa mai bag si yo ceva sa le comentati mai pe larg .....
|
Quote:
P.S. ..........bestial FXX-u`(ar trebui sa ii faci o randare in photoshop ....ar da f bine).........felicitari ...imi plac lucrarile tale tzine-o tot asha |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning