![]() |
Re: PH 82 RUN
Quote:
|
pai cu feonul dar au cate 4 scobituri si acolo se face urat nu stiu cum as putea face acolo si pe spate nu e suprafata drepta sa se poata lipi cum trebuie,mai incerc maine o data daca nu ma duc acolo sa vad ce pot face baietii...
|
6 Attachment(s)
:arrow: poze profi...
|
a pus cineva cauciucuri pe spate de 205/60sau55/15,pe fata vreau sa las cele normale de 185/65/15,care ar fi mai indicate la balon sa vina la nivel cu cele de pe fata si sa nu mi atinga daca am masina incarcata?
|
Quote:
|
nu vreau sa schimb jantele astea pt. ca mi plac mult si nici nu am buget pt ceva frumos pe 16-17 momentan,cred ca cel mai bine o sa fac proba daca gasesc la cineva sa vad cum arata si cum se comporta,cauciucurile le avea un prieten de vanzare.
|
Quote:
|
cred ca ai dreptate in legatura cu balonul mare,ma gandeam ca ar arata mai bine mai late pe spate,insa sper sa fac rost de unele dimensiunea aia sa vad cum apar pe masina....
|
Mai pune si tu ceva poze , asa cu masina lasata.
|
6 Attachment(s)
:arrow:
momentan doar pe acestea le am cu jantele de tabla,am pus jantele de aliaj asa ca va urma o sedinta foto... |
Protectiile acelea de la aripi dale jos, arata si urat si o sa iti apara rugina pe acolo.
|
protectiile sunt acolo de vreo 3 ani asa ca nu prea am curajul sa le mai dau jos :-),o sa incerc pe fata sa vad daca merge,ms pt sfat!
|
8 Attachment(s)
:arrow:
nu am reusit sa mai fac nimic la masina decat o mica sedinta foto... |
Quote:
|
ms krs :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |