![]() |
Re: Inca o data ii spunem lui Dmnu Florica LA MULTI ANI!!!
lasa florica bine ca nu a patit nimeni nimica...
fierul..se indreapta. sa traiesti florica.. sa iti dea dumnezeu sanatate si fericire.. familiei tale.. |
La multi ani si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi tie !!! mi-a parut rau cand am aflat ieri ce ai patit cu masina( eram cu baluba in microcar).. sa speram k va fi totul bine cat mai repede...
|
nu fi suparat ca fiarele se indreapta...alea se intreapta ! tu sa fii sanatos si voinic ;)
PS: cand bem ? :mrhappy: |
-No speed limit bea in aceasta seara.......de la 21:00!!! nu mi merge userul pe forumul nostru si facem karate cand ne vedem Cartman
|
La Multi Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
|
V-am spus eu ca pe 17 este ziua lui ! :D Sa ii mai spun inca odata si aici La multi ani ? ce sa ii mai doresc decat tot binele din lume ?
Imi pare rau pentru acel mic :) accident ! imi pare f f f rau mai ales ca venise la noi la Craiova, in vizita de lucru, ne-a ajutat mult si am mai pus si tara la cale :D Incidentul s-a petrecut la intoarcere chiar pe rocada care ocoleste Pitestiul (leg cu autostrada) ! Apropo cine gaseste o roata prin zona este rugat sa o returneze proprietarului Lanciei Delta ! :) Sper sa o rezolve cat mai repede si ma bucur ca nu a fost grav ! Iar voi cei de acolo sa stiti ca aveti un om minunat langa voi ... un baiat deosebit ... un prieten si sunteti niste norocosi ca il aveti mai mult timp in preajma ! Bafta multa Floricica ... te pupa tata si sa ai parte numai de succese ! |
LA MULTI ANI! Iti dorim tot ce-ti doresti! :)
|
acu m`am trezit din betie :)))
|
mult tine la tine betia mai golfuletz :)) .. 2-0 2-0 :)):)):))
|
-Off betivan mic......ma bucur daca v ati simtit bine.....dar dac nu a mai ramas beutura .....inseamna CA A FOST BUNA!!!!!!!
|
La Multi Ani si sa fi sanatos ....BATRANULE :)))))))) date-n s....... :)))))
|
LA MULTI ANI FLORICA!!!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa faca HAI-u cerculete in jurul tau si peste 20 de ani ! |
La Multi Ani Florica Astazi De Florii Sa Fii Sanatos Si Bucuros
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning