![]() |
Re: Recomandare difuzor subwoofer + difuzoare
Quote:
Eram doar curios daca ai experimentat cu mai multe difuzoare din aceasi categorie in aceasi instalatie. |
Din pacate n-am experimentat in aceeasi instalatie, nu aveam cum, dar am fost atent la ceea ce conteaza intr-un final cand vine vorba de un sistem reusit (cel putin pe partea de subwoofere) si n-am luat in considerare ca opinie un sistem cu diverse lipsuri...
Nu vad nici un rost cineva sa-si dea cu parerea daca n-a trecut prin experienta necesara sa-si poata da cu parerea, dar intrebarea ta este justificata si o respect ;) |
Quote:
|
Nu prea am ce detalia, difuzorul la peste 300-400 w (pe un MRP-M1000) incepea sa se incinga, intr-un interval de 4 minute ,,frigea", dupa 2 saptamani la aceeasi putere s-a dus. Difuzorul s-a inlocuit cu altul, care duce fara probleme 800w all day long...
|
Salut, imi poate spune cineva daca la un amplificator de 4ohm 180w rms este recomandat un subwoofer de 4ohm 250w rms ?si daca nu cam care ar fi puterea recomandata a subwooferului ?ms
|
In teorie, un amplif de 180 w duce un dif de 250w, asta nu inseamna ca n-ar fi mai indicat un amplif de 250-300w.
Acum, cu practica ne complicam, 180w nu inseamna la orice amplif 180w, la fel cu difuzoarele, aceeasi poveste. Drept urmare, urmeaza marea intrebare, despre ce dif si ce amplif discutam ? |
Puterea este cea declarata de producator ,subwooferul este JVC - CS-G1200U iar amplificatorul KENWOOD - KAC-8405 , ms de raspuns
|
Daca tindem spre ,,standardele" in perfectiune, fara buget pe masura nu rezolvam nimic, in concluzie poti merge linistit cu acel combo, va fi ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning