![]() |
Re: Is-18-mda
sugestii : pune-i o suspensie mai smechera o finala cu sunet...si incearca sa scapi de clante....da bine....aaa si jenti :) ...bafta
|
Mam hotarat sai pun geamuri electrice..:lol: !!
Inspectia am luato..deci panan `09 nam treaba..:evil: ! As vrea sai schimb bordu....ori cu un CN ori sai schimb scoica cu una noua!!Arata urat partea dinspre parbriz...e dezlipit si grila sta stramba:cry: ! |
Am montat un geam electric!!:lol:
O sa revin cu poze cand e gata si al-2lea geam in totalitate!! |
NICEEEE. Ai inceput bine. Asteptam poze :)
|
2 Attachment(s)
Am pus 2 filmulete..facute pe telefon..nu prea se intelege mare lucru!!
Momentan masina e botita si am de gand so revopsesc toata..:sad: |
Buna treaba cu geamurile electrice.Tine-o tot asa!
|
Nu e chiar asa de buna..nu urca cum trebuie...
Poze cu masina botita: https://img71.imageshack.us/img71/9051/image067kn9.jpg:???: !! |
Dupa vopsitorie am de gand sai schimb ornamentul pt toba cu unul mai mare si mai frumos!!Toba este facuta de un omulet simi place la nebunie cum suna:lol:
|
Daca te pot ajuta cu ceva da mi de stire,eu sunt tot din iasi.Am impresia ca si tu esti tot din nicolina.
|
Quote:
|
Maine urmeaza sa o scot din vopsitorie..Sper sa fi iesit cel putin la fel de bine cum era cand am cumparato:???:
|
Asteptam si noi poze dupa ce o scoti din vopsitorie sa vedem ce a iesit. SI bafta cu tuningul !
|
6 Attachment(s)
Poze cu masina...urmeaza sa ma ocup de sopilerul spate iar pe saptamana viitoare o sami modific grila fata...
|
As vrea sa pun folie pe geamuri!Care sunt sansele sa-ti ia certificatul?:lol:
|
daca pui folie autorizata,adica sa ai acte la mana nu iti ia nimic,le dai tu peste nas..dar cum ai botit masina in spate,ce s-a intamplat?
masina arata bine,ai grija cum conduci!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning