Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3576-nubira-vs-mondeo-vs-307cc-by-afterdark.html)

ZanDer 07-02-05 08:25

pei din punctu meu din vedere toate 3 merita laude ... eu le pozitzionez astfel mondeo (avand in vedere de explicatziile de pe un forum anterior) - nubira (deoarece se vede ca so lucrat la ea ) - 307cc ( masjina ii ok da ar mai necesita mici retusuri zic eu si inafara de asta ii masjina noua deci tuning prea extrem nu se poate face doar cu bani multzi ... :P ) ma rog gusturile nu se discuta :D

mihnea 07-02-05 08:37

Macar pe 307 CC s-ar fi putut pune ceva original.Bara fata e copie dupa una de Mattig (de Opel Astra daca nu ma insel).

mutzu 07-02-05 08:38

Mihnea, pe 307, este kitul complet oferit de KID TUNING Arad.
Deci asta era kitul care se potrivea masinii...

MaF|OtU 07-02-05 08:59

toate sunt frumoase

de votat am votat mondeo :roll:

Hondarul 07-02-05 09:01

Chiar ca numai critici aiurea pe aici. Trebuie sa zici care si cu asta basta. Eu as lua pe d-l Mondeo. L-am si votat. :lol:

mutzu 07-02-05 09:47

Oricum masinile o sa le vedeti in realitate, la primul tuning show, binenteles care aveti posibilitatea.

dsign 07-02-05 10:03

poate s-a mai spus, dar cind faci tuning adevarat la exterior, NU PUI SPOILERE ELEROANE ETC DE LA ALTE MASINI...

sa zicem ca 307 e mai fain decit celelalte, numai ca nu-i vine bine eleronul ala de alfa...

teddy 07-02-05 10:55

307CC fara sa stau o secunda pe ganduri!

Skillzu 07-02-05 11:20

sincer..parca imi pare rau de mondeo...mie unu nu-mi plae.eleronu alah e kam taranesc(parerea mea),aerisirea dp kaopta kam aiurea..shi le-am vazut shi pe solenza aia roshie.ave nr ceva cu a shi x parca.spoileru fatza...nu mai zic nimic shi e cam inalt.sper sa nu deranjez pe nimeni.mi-am expus doar parearea.

Toto - BOD 07-02-05 14:33

Am votat Nubira... mie unu imi place cel mai mult cum e modificata dintre cele 3...
In skimb despre avionu ala s-a vorbit si pe la kitch-tuning... pacat de masina...

mihnea 07-02-05 20:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"

Si de la ce firma importa KID Tuning?Ce daca e oferit de KID Tuning?Ei nu pot turna in fibra o bara...pana si la firme mai mari de tuning se practica...crede-ma lucrez in domeniu si stiu cine ce face.

Tot la noi e facut kitul.Asa ca ei pot pune spoilere ca alea de Ferrari si pe Dacie...la noi se poate orice.

Gabi 07-02-05 20:58

307 CC :peace:

mutzu 07-02-05 21:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mihnea\"
Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"

Si de la ce firma importa KID Tuning?Ce daca e oferit de KID Tuning?Ei nu pot turna in fibra o bara...pana si la firme mai mari de tuning se practica...crede-ma lucrez in domeniu si stiu cine ce face.

Tot la noi e facut kitul.Asa ca ei pot pune spoilere ca alea de Ferrari si pe Dacie...la noi se poate orice.

Si nu te supara amice, cam cat costa la tine tuning exterior... ? asemanator celui de pe 307 cc ?

DnI 07-02-05 21:44

oribil kitul de la 307 mai bine il lasa cum era el de la masa...

am mai vazut kitul asta pe 100 de masini prin bucuresti...
toate kiturile tre sa fie la fel ? ce dracu... putina imaginatie nu aveti, putin bun gust... toate calibrele \"tunate\" au modelul ala pe capota, e oribil tot kitul !
toate supernovele au modelul ala de bara spate, zilnic il vad pe toate taxiurile.
fara suparare !

LEXUS 07-02-05 23:46

MUTZU..asta este un FORUM in caz ca nu stii pe ce postezi si este normal sa nu te alegi numai cu laude.. sau cu o parere fixa..acuma faci si tu pe fizz ca ai investit 100k $ in masina aia si-ti strica lumea imaginea....ACCEPTA_TI CRITICILE...asa cum eleronu spate este de la alfa..aripioarele de pe bara fata sunt luate dupa kitul de la vectra irmscher (cred ca asa se scrie :oops: ) si si priza fata..adanciturile de pe capota stil F50 si bara spate gen BMW..asta e masina ta.poart-o cu barbatie..si accepta ca nu esti NO1

All times are GMT +2. The time now is 09:31.

- Copyright 2026 4Tuning