![]() |
Re: Visele noastre in domeniul auto
Eu unul sper sa iei ST-ul ... e altceva....
|
ori ca iti vei lua ST ori ca iti vei lua RS eu cred ca ai sa faci senzatie pe strazile din tulcea mai ales daca iti iei ST cu culoarea aia portocalie ;)
|
Mi-a atras atentia un Fiat Stilo galben...a inceput sa imi placa din nou masinutza asta...si nu are un pret foarte mare...10800 CIP 1.4 95 CP...cu dotari de bun simt + reducere de 7%....ce parerea aveti despre Stilo (varianta in 3 usi)
|
Azi am fost la test drive Subaru......pot sa zic ca sunt indragostit de interiorul lui Tribeca....atat de primitor....si finutz...
Si Forester 2.5 turbo ma impresionat........dar nu atat de mult....... Cum va spuneam.....Tribeca ....is my love.......ma refer strict la interior... |
da , e superb interiorul....genial....nu am vaz decat in poze insa chiar mi-a placut mult
Imi da si mie o parere cineva despre stilo? da nu veniti cu comentarii de genul ca mai pui nu stiu cat si iei nu stiu ce.... |
Un vis ar fi ca masina pe care o conduc de obicei sa manance 6litri diesel....
Cat despre tine cosmine in locu tau mi-as lua un 5ar 2003 full cu vreo 40k in bord la 19mii |
Nu BMW:)....oricum
|
Quote:
|
Quote:
|
faceti cheta sa-mi luati o masina??? vreau un TVR TAMORA
|
Quote:
|
:)) :)) :)) :)) l o l
|
am vrut de o gramada de timp sa mi stilizez oltcitul iar asta e pe cale sa se intample(daca la vopsitorie nu ma tin mai mult de 2 saptamani desi trebuia sa fie gata de saptamana trecuta)
masina o s o recunoasteti imediat in oras....o sa fie unica in zona dobrogei! |
sa fie pana imi iau eu carnetu,tot oltcit posed,un club 11 R si sper sal intrec eu pe al tau ,oricum inca un an jumate pana incep lucrul la el !!!
|
daca ai 65 hp la oltcitul tau mai vorbim!;-) eu am carnet din 2000
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning