![]() |
Re:
Quote:
S2000 - pleaca de la 48 000 $ CDN RX8 - pleca de la 37 000$ CDN Raportul pret/ce ofera e mai bun la RX-8! |
Re:
Quote:
|
da, normal
Adica, io vad si S2000-ul mai de show decat RX-8-ul avanmd in vedere ca-i decapotabila si de asta chiar imi place mai mult S2000-ul. Diferenta de pret e totusi substantiala (chiar si la preturile date de tine din ro) si sa nu uitam ca RX8-ul chiar daca e jalnic la acceleratii, are un sasiu de exceptie, dei la capitolul asta (handling, curse de circuit) e cel putin la fel de bun ca S2k, daca nu mai bun. |
mai frumoasa RX8
cel putin usile sunt bestiale (parerea mea) |
Cred ca in aceeasi categorie ati putea include si Nissan 350Z.Cam in toate testele de afara sunt comparate.
Preturi pt Europa(Franta): Honda S2000- 38700€ Mazda RX-8- 33500€ Nissan 350Z- 34500€ |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
S2000: \"When tuning a chassis, having a rigid car body makes the job easier. The Honda's shell manages to be well-braced without adding too much weight, while scuttle shake is practically non-existent. The double wishbone suspension set-up still provides plenty of grip, even more at the softened off back end. Responses haven't been blunted, though. It's as quick-reacting, the steering is still as direct, the weight distribution's a perfect 50:50 and the neutral, poised stance remains. It's just a bit less edgy.\" RX8: \"One of the main benefits of that RENESIS engine is its incredibly compact size. It has allowed Mazda's engineers to position it very close to the centre of the car, giving the RX-8 a mid-engined layout and perfect 50/50 weight distribution. What this means in practice is well-balanced handling with little understeer. The RX-8 attacks corners with relish; feeling taut and controlled, and giving you the confidence to make the most of that rev-happy engine. Even in the less powerful 189bhp version, the pace builds swiftly and the snappy five-speed 'box and sharp steering don't say 'slow down'. On the downside, a serious lack of low-end torque means you really need to work the gearbox, even when you're not in a playful mood. The more powerful 228bhp version actually has less torque, with 156lb ft at 5,500rpm instead of 162lb ft at 5,000. But you do get a six-speed gearbox to compensate.\" |
RX-8
|
S2000 oricand si oriunde, chiar si cu pretul semnificativ mai mare. Faptul ca RX8 e mai aratoasa constituie un mare dezavantaj pentru ea, motorul nu prea o ajuta mai deloc. N-as vrea sa ma aflu in situatia in care sa ma rog de un RX8 in timp ce o Calibra turbo imi face cu mana in trecere.
Acceleratia noului S2000 de 2.2 L este de sub 6 sec: http://www.rsportscars.com/eng/cars/honda_s2000.asp iar sub acel mic panou argintiu din mijlocul bordului este ascunsa o perfromanta instalatie de sunet BOSE. Comenzile sunt facute in stilul cel mai ergonomic posibil, practic nu iei mana de pe volan si nici nu trebuie sa sacrifici din concentrare daca vrei sa actionezi vreo comanda. Asta inseamna sportivitate adevarata. |
s2000 ... as vopsi-o albastra ... sa vezi atunci \"SAGEATA ALBASTRA\"
|
RX8 imi place de cand a aparut si e una din masinile mele preferate
|
s2000 fara nici un dubiu... cel mai puternic motor de 2000cmc normal aspirat din lume va spune ceva? este o masina superba, o masina care te face sa uiti de foarte multe marci europene!
uitati-va la sectiunea articole ca am facut acolo un topic despre s2000 si va veti convinge! |
si eu daca ar fi sa aleg dintre astea 2 masini as alege tot s2000 desi nui nici una favoritele mele au prea putin power :lol:
|
ghici...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning