![]() |
Re: Bentley GTC vs CL 63 AMG
Quote:
votez Cl 63 AMG ... |
Quote:
amandoua sunt ft sportive, dar la capitolul lux, calitatea fabricatiei si exclusivitate mercedes mai are mult pana la bentley |
Quote:
aceasta este strict parerea mea! |
Quote:
si parerea mea este ca o masina asamblata in mare parte manual este mult peste una asamblata de masini. din aceasta cauza Bentley, RR, Morgan si altele sunt masini ft apreciate. |
Quote:
o masina engelzeasca facuta de nemti! iar ca motorizare,finisaje,lux,performante tot nu e peste CL 63 AMG!parerea mea! gtc-ul este o maisina mai exclusivista pt ca este f scumpa si are o clientela mai aparte.nu place tuturor! iar ce face AMG-ul...e f greu egalat!si ca lux...TOT |
CL 63 AMG prea tare motorizare+asect(int,ext)!
este mult mai expresiva. |
Quote:
P.S.-Prefer CL-ul fara sa stau pe ganduri!! |
Mertzu cu mult peste Bentley.
|
Quote:
|
ba este o vorba ! "exista masini si mercedes " .... deci CL !
|
doua bijuterii nui vorba dar,oricum aleg Bentley,are un ''nume ''exclusivist si de cand s-a infiintat intreprinderea Bentlely, era considerata o masina ,poate cea mai luxoasa,in schimb mercedes a fost ceva mai obisnuit,asa se prea pot compara,zic yo
|
Quote:
dar permite-mi sa-l citez pe Race (sper ca nu se supara): "Exista masini germane si restul.Exista masini romanesti si restul.Exista masini produse la Craiova si restul.Exista masini negre si restul.Exista masini cu jante de aliaj si restul.In principiu,poti imparti masinile in doua multimi disjuncte intr-o infinitate de moduri." |
Mercedes este net superior bentley-ului dpdv al tehnologiei,performantelor,dinamicii,calitatii,..a l lucrului bine facut(mai ales la CL),etc....dar dc ne gandim la caracterul exotic,atunci bentley iti da o senzatie mai mare "ca imagine",fiind si mai rar intalnit pe strazi,dar doar atat ca imaginee!
Quote:
|
Merg pe Mercedes CL 63 AMG. Are un design exterior mai sportiv
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning