![]() |
eu nu cred ca performantele unui golf se apropie de cele a unui peugeot ... la motorizare as alge si un golf II g60 decat un 206 ...
|
Propunere Golf V Gti versus Peugeot 307 cc.
Daca e sa ma iau dupa aspect Peugeot toata ziua. Desi am vazut golf V normal si arata f bine... Versiunea de raliu de 307 cc este mortala. Pericol masina aia ! |
la aspect golful este un pic in urma desi cand vine vb de tuning am vazut lucruri mult mai interesante la golf iar peugeot cc (206,306) mi se pare totusi o masina mai mult feminina cred ca din cauza liniilor folosite sau poate e doar o conceptie
|
6 Attachment(s)
NOUL DESIGN A LUI GOLF NU MAI E CHIAR ASA RAMAS IN URMA, POATE CA E MAI CONVENTIONAL DAR PAREREA MEA ESTE CA UN VW E PREFERABIL UNUI PEUGEOT
|
hmmm .. ce pot sa zic .... arata superb acum tare mult as vrea sa-i simt performantele pe pielea mea (performante reale nu ceea ce declara fabricantul)
|
modelul de mai sus foarte performant nu poate sa fie deoarece este diesel , parca motorul este de 2l, dar urmeaza sa fie tunate si variantele pe benzina!!!!!
|
VW
Eu am votat VW dintr-un simplu motiv! Prima masina construita de dr. ing. h. c. F. Porsche a fost un VW!!!!
|
fiabilitatea nemteasca ar mai fi un motiv ...
|
La design mie imi plac amandoua sincer..dar daca nu as lua-o dupa aspect as alege Golf.. :wink:
|
1 Attachment(s)
La design trebuie sa recunoastem ca arata f bine Peugeotul ..pararea mea.. :P
|
LEGAL RACING
3 Attachment(s)
e cam mare Golful 5 in comparatie cu 206 e de clasa lui 307 iar 206 are doar un model f tare dupa parerea mea 206 RC nu luam in calcul decat masinile de strada.
|
:D
Oricum bate RC !
Golful 5 este mai mare ! Si are 200 de CP in versiunea GTI ! |
si eu prefer vw .e intradevar o masina de care te indragostesti
cand am fost prima data cu gti 16v imi tremurau picioarele de senzatia aia tare ce tio da uaaaaau am ramas shocat .nici bmw ursulet nu ma impresioneaza ca si gti 16v .mergeam cu el si faceam orice (aproape orice pana am intalnit un audi a6 de 4000 si ceva cmc de la mtm care s-a dus ..noi dupa el si el s-a tot dus ..... deci eu sunt cu golf |
mai dar nu conteaza si motorizarile?pt ca daca faci comparatie intre RC si 1.6 normal ca alegi RC...eu oricum am votat peugeot...in generatia actuala rupe cel mai tare golf stock...si 206 sa fie stock,dar RC...
|
:D
Man si eu mai sus ce am facut facut !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning