![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
5 Attachment(s)
Etapele a doisprezecea, a treisprezecea, patrusprezecea si etapa a cinsprezecea
Contin: Revista nr.12 Revista nr.13 Revista nr.14 Revista nr.15 Piese de lemn caretrebuiesc lipte pt a forma corpul navei Piese din ipsoz pe care cred ca se va monta elicea vaporului Etapa 12 + Etapa 13 + Etapa 14 + Etapa 15: Corpul navei a fost facut complet cu primul strat de brodaj. Trebuie taiat acum parte din brodaj pentru a face loc corpului elicei. Ultima poza e vaporul in starea actuala |
2 Attachment(s)
Etapa a saisprezecea:
Contine: Revista nr.16 Stinghi de lemn de 2mm grosime Etapa 16: Am finalizat de "brodat" scheletul navei cu primul strat de brodaj. Am montat suportul de elice de proba pt a vedea cum vine :D |
4 Attachment(s)
Etapele a saptesprezecea, optsprezecea, nouasprezecea, douazecea si a douzecisiuna:
Continut: Revista nr. 17 Revista nr. 18 Revista nr. 19 Revista nr. 20 Revista nr. 21 Placaje de lemn care formeaza puntea vaporului Etapa 17 + Etapa 18 + Etapa 19 + Etapa 20 + Etapa 21: Se contruieste cu spor la puntea vaporului. |
Interesant acest "proiect". Imi place ca lucrezi cu grija si atentie la detalii si se pare ca o sa iasa ceva foarte frumos. Spor la treaba in continuare!;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Etapa a douzecisidoua si etapa a douazecisitreia:
Continut: Revista nr. 22 Revista nr. 23 Bucati de lemn (stinghi) pentru cel de-al doilea brodaj Piesa din ipsoz care sa reprezinte pupa la vapor Bucati de lemn (stinghi) pentru partea superioara de brodaj pe primul strat care vine spre punte Etapa 22 + Etapa 23: S-a finalizat puntea vaporului si s-a inceput brodarea in partea superioara spre punte tot la primul strat de brodaj |
2 Attachment(s)
Etapa douazecisipatru:
Continut: Revista nr.24 Bucati de lemn care lipite formeaza un suport Etapa 24: S-a lucrat la slefuirea corpului vaporului dupa s-a terminat primul stra de bordaj. Se slefuieste astfel incat inbinarile sa fie cat mai fine, la palparea cu degetul :D S-a construit un suport pentru vapor, pentru o depozitare mai usoara |
Foarte bine pana aici!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Etapa a douazecisicincia si a douazecisisasea si a douazecisisaptea
Continut: Revista nr.25 Revista nr.26 Revista nr.27 Piese de lemn ce vor fi taiate si lipite conform intructiunilor date Etapa 25 + Etapa 26 + Etapa 27: S-a lucrat la una din structurile care vor fi montate pe puntea vaporului. La finalul etapei a 28-a veti vedea cum arata structura formata momentan din doua parti mari componente |
5 Attachment(s)
Etapa a douazecisiopta:
Continut: Revista nr.28 Piese de lemn ce vor fi taiate si lipite conform tutorialului Etapa 28: S-a lucrat la a doua structura care va fi peste prima, prezentata anterior :D La final o poza cum ar veni per ansamblu :D |
Interesant! Spor in continuare.
|
4 Attachment(s)
Etapa a 29-a, a 30-a, a31-a si a 32-a:
Continut: Revista nr.29 Revista nr.30 Revista nr.31 Revista nr.32 Piese de lemn ce necesita decupare si lipire atenta Etapa 29 + Etapa 30 + Etapa 31 + Etapa 32: S-a lucrat a 3-a structura, fiind a 2-a structura de cabine, masiva. Asa arata! |
4 Attachment(s)
Etapa a 33-a si a 34-a:
Continut: Revista nr.33 Revista nr.34 Piese de lemn ce trebuiesc taiate precis si lipite Etapa 33 + Etapa 34: S-a lucrat la alta structura de cabine a vaporului si o alta piesa, momentan nu stiu ce e, a aceleiasi structuri :D |
Am luat si eu cateva numere din revista si dupaia am dat-o.Ma ocupam si de niste machete si chiar nu m-am intins la asa ceva.Am urmarit pana acum si am vazut cam ce era de facut.Bafta cu munca ! o sa urmaresc !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning