Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Cica Mam Modificat Masina...ursuletzu (https://forum.4tuning.ro/85-arad/35638-cica-mam-modificat-masina-ursuletzu.html)

CHEBELEU Cata 12-03-07 19:51

Re: Cica Mam Modificat Masina...ursuletzu

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 794552)
CATA, spunemi si mie cat tea costat angel eyes, ca vreau sa imi montez si eu faruri rotunde pe fordu meu si mar interesa cam cat ar costa o asemenea instalatzie!
oricum masina e belea.:drunk:
sper sa te faci bine si sa te vedem la cat mai multe saloane de tuning, ca masina are ce arata!:woowoo:
bafta mai departe.

calinutz are de vanzare ala cu ar 99 bmw...100 euro or fost si de montat leam montat eu...vb cu el

MaTzA 12-03-07 19:56

Quote:

Originally Posted by CHEBELEU Cata (Post 794561)
daca aveam 18 ani si eram pieton si muream de ciuda pe altii care au asa ceva(poate) ma comportam ca tine.......si scriam frumos...sa iau un 10 la romana....multumesc tovarasa profesoara

daca aveai 18 ani si erai pieton stateai acasa sa scrii si sa iei 10 la romana...dar din pacate ai 25 si nu stii sa scrii...tind sa cred ca nu ai sarit de 8 clase...
Eu am ocazia sa nu fiu pieton...si sa am anumite cunostiinte despre limba romana... asa ca... de ofticat nu ma oftic...ar insemna sa cobor...usor..cam 4 clase... sa ne putem intelege...

CHEBELEU Cata 12-03-07 19:59

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 794585)
daca aveai 18 ani si erai pieton stateai acasa sa scrii si sa iei 10 la romana...dar din pacate ai 25 si nu stii sa scrii...tind sa cred ca nu ai sarit de 8 clase...
Eu am ocazia sa nu fiu pieton...si sa am anumite cunostiinte despre limba romana... asa ca... de ofticat nu ma oftic...ar insemna sa cobor...usor..cam 4 clase... sa ne putem intelege...

daca vrei ne certam altundeva nu aici......si cu scoala apropo am cam cat ai u de viata.........si gata.

MaTzA 12-03-07 20:01

gata...am terminat... punem "."

ar 79 dix 12-03-07 20:03

Quote:

Originally Posted by CHEBELEU Cata (Post 794567)
calinutz are de vanzare ala cu ar 99 bmw...100 euro or fost si de montat leam montat eu...vb cu el

ms CATA!
mai matza, tu teai bagat pe aici ca sa critici greselile de gramatica sau...........? omu scrie cum vrea, lasa ca nu totzi sant profesori in ale scolii. mi se pare mie sau ai putzina oftica pe el?

BULLETTT 12-03-07 20:06

Frumoasa masina.....prin miorita misunai in vara:D
Apropo nu sti ce motor si-a pus norbi pe urs...am auzit ca a pus un 3.0...e adevarat?

CHEBELEU Cata 12-03-07 20:09

poza din spate nam pt ca nu ii gata in spate mai tre sai pun sita in spoiler si nu iam facut...si poti sami zici cum vrei

nu stiu ce motor sio pus norbi si ma plimbam prin micalaca ca acolo stau.io luat talonu la norbi si ii scandal mare

criss 12-03-07 20:14

Ai fost cumva cu el si la speedracing pe aeroport?

CHEBELEU Cata 12-03-07 20:16

Quote:

Originally Posted by criss (Post 794631)
Ai fost cumva cu el si la speedracing pe aeroport?

nu........nu prea is fan liniutze si di nastea.....da dacai musai..:D

criss 12-03-07 20:16

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 794604)
ms CATA!
mai matza, tu teai bagat pe aici ca sa critici greselile de gramatica sau...........? omu scrie cum vrea, lasa ca nu totzi sant profesori in ale scolii. mi se pare mie sau ai putzina oftica pe el?

daca oamenii au pus punct da-le pace

bodyspeed 12-03-07 20:25

Quote:

Originally Posted by CHEBELEU Cata (Post 794369)
Acum sunt mai bine.....se pare ca va fi ok si in privinta sanatatii...si am reusit sami fac si eu masina.Miam vopsit toate accesorile,leam montat...iar acum masina este dotata cam cu tot ce are nevoie.Angel eyes,plasma si inele la bord,dvd player,lambo dors,interior piele cream si binenteles noul look exterior.mai am cate ceva de facut la ea....dar nu prea semnificativ...iar acum ursuletul meu cabrio arata cam asa:

dap ..super cabrio.. imi place.. ;)
culoarea am impresia.ca se vede mai bine live.....;)

ar 79 dix 12-03-07 20:31

ok criss. nu ma mai bag.

BULLETTT 12-03-07 21:29

2.7 eco e varianta eta de 122 cai?....imi spui si cate kg ai?

absstrakt 12-03-07 21:37

el sau masina?:)))
Cata.. al tau e si ursuletul albastru cu numar de Prahova?

TEKIN 12-03-07 21:38

super a iesit culoare....deci tu ai cumparat cu 100 euro angel eyes si eu am cumparat cu 110 o sa vorbesc chestie asta cu calin.....

All times are GMT +2. The time now is 04:53.

- Copyright 2026 4Tuning