![]() |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Quote:
|
Quote:
Cat despre jantele mele de iarna adunate cu cele de vara fac cam cat toata masina ta cu boturile schimbate din una in alta....hai sa lasam ironiile astea si sa vedem daca scapam de codul asta galben poate sare lacu de pe carcasa aia... App nu te.ai gandit sa schimbi si spatele?? nu stiu poate sa pui ceva "diferit" asa:> On : hai mirele cu pozele lasa tunnerii |
Quote:
Hai roaga-te sa treaca iarna ca ti-a inghetat apa pe furtun si n-ai cu ce spala bolidu ala funerar! |
Quote:
iar masina mea este un golf 4 hatchback ....nu e deloc combi ( cu toate ca nu m-ar fi deranjat aproape deloc ) Bafta tie cu reactorul ala.....eu o sa am grija cu furtunele sa nu inghete P.S. : Cunosc o profesoara de romana...in cazul in care ai putin timp liber...pe viitor sa ne putem intelege si noi vorbind aceeasi limba....stima |
Quote:
|
fara suparare Mirel, cam are dreptate... niciuna din cele care le-ai avut nu a ajuns la un punct mai frumos... vrei sa gasesti masina buna second? n-ai sa vezi, la fiecare ai sa gasesti cate ceva care sa nu fie la locul ei... A3ul ce era ceva de capul lui, arata bine, dar in rest fac dreg si hop vanzare, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti spun spor la vanzare si cu asta :-)
|
spor la vanzare !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Exemplu: "nu stau sa iti dau tie explicatii atata timp cat nici nu sti sa scri o fraza coerenta" |
ma scuzati ca v-am deranjat , dar macar pune o poze cu masina.
p.s. esti familiar cu fenomenul Limp Mode si de ce se manifesta acesta si cum se manifesta? |
Quote:
|
Numai pasionati pe aici ...
|
Masina a fost inmatriculata pe numele meu, am platit taxa de 5919 lei, luni urmeaza sa imi ajunga numerele preferentiale si restul de acte. Dupa refacerea bugetului voi incepe sa o fac pe placul meu.
|
Pune si tu 2-3 poze sa nu vorbim cu lumina stinsa
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning