![]() |
Re: SE VREA ASA CEVA LA NOI???
Evident că se vrea, dar fără cel puțin 100 lei de mașină nu facem nimic. :sad:
|
Quote:
|
e genu de intalnire unde intra masina care corespunde cerintelor,nu duzina....ceva gen iti intra adidasu intre aripa si roata,stai afar.
|
Quote:
|
Quote:
|
Iar!!!!.. iar vise iar iluziii ...
ma baieti , eu zic ca vb degeaba aici ... ar fi mai ok daca ati face o preselectie folositi fb-ul :) acolo unde v a stiti prietenii si stiti ca ar fi in stare sa faca anumite sacrificii pt a iesi ceva frumos ... este doar o parere pt ca am fost la ceva meetinguri si am vazut cum a iesi :)) |
Quote:
|
@bobocel nici slapu nu trebuie sa intre !ori facem stance event ori car meeting....
@nfs-trebuie facut selectie,2-3 persoane care cunosc fenomenu sa selecteze masinile,cel mai corect. |
Quote:
legat de taxa eu zic ca ajunge o cotizatie de 1 milion de masina pt a face un eveniment frumos. Quote:
prima data sa vedem daca se vrea cu adevarat asa ceva. |
Quote:
e bine venita o parere din partea la toti. |
topicu asta trebuie pus undeva unde sa vada toata lumea,vw audi seat opel etc :Dca peste tot sunt masini care corespund criterilor
|
Quote:
e bmw meeting in video postat de mine. |
pai ce vorbim ba motzule??zicem una facem alta :))) numa bmw ai in cap:))
|
Quote:
|
se vrea ma,parca ne doare gura...sa nu fie entuziazmu ala tipic tomanesc! Acum cu o postare am rezolvat-o ,se vreeea,dar incepe cate un gica contra sa viseze ca lui nu'i convine una,aia'lalta si iar se duce dracu tot...plm,noi suntem romani si ne manifestam ca atare! Bafta,eu sunt pentru! Se vreeeeaaaaa... :))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning