![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
jantele alea sunt urate cu spume asa negre, vindele si cauta niste jante argintii , dau cel mai bine, ai doua variante: cu spite multe sau cu buza, punei o reglabila si jante de 17" 7,5 fata si 9 J spatele cu 205/40/17 , daca le invarte cazanu meu o sa le invarta si a ta :) , si sincer din clio ala nu prea aveai ce sa modifici ;) ( ti-au mai zis si altii asta )
|
o masina cu pontential mare in primul rand pt ca e in 2 usi. o parere simpla de-a mea e ca masinii tale i-ar sta bn cu un kit opc, acuma depinde cum vrei tu :P
spor cu masina si sa auzim cat mai multe modificari, poate si un motoras ceva...:P |
Bine ai venit printre noi !
Pune-i arcurile mai intai si apoi probezi jante sa vezi care ii vin mai bine. Multa bafta ! |
2 Attachment(s)
arata bn si la exterior,dar foarte bn si la interior.imi plac mult scaunele alea sport.(care din pacate eu nu avut).
pt un tuning ok cred ca Eugen TL are dreptate.suspensie + jante si ai schimbat radical masina,apoi o folie pe geamuri,o grila badgeless,etc. daca imi permiti o sa pun 1-2 poze cu fosta mea Astra sa iti faci o idee cu ar da cu jante pe 17(7.5J si ET 26),suspensie sport,grila Steinmetz si pleoape kamei. :D (daca e cu suparare rog sa se stearga postul) :D |
O sa ii pun suspensie.. si folie si xenon si tot dar deocamdata astept sa ii fac raru si dupaa... de asta nu i am pus inca nimic.. Iar cand am zis aproape full , am zis asa ca sa nu incep sa enumar tot , ca puteam sa stau si sa zic ca are scaune sport, oglinzi incalzite , geamuri electrice si se inchid si dupa cheie , si altele.. asa ca de asta am zis..
Quote:
|
Tare postul colegului cu geamuri electrice spate...poate geamurile de la stopuri :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daa am vrut sa zic si eu cum sa aibe geamuri pe spate dar l am lasat in pacee.. se mai intamplaa:)) nu se vede bine in poza probabil k e in 2 usii
|
Navi are?
|
Quote:
|
Cum ti se pare/cum se simte fata de clio Ioana?
|
[QUOTE=218WTS;5332733]Cum ti se pare/cum se simte fata de clio Ioana?[/QUOT
e diferenta mare intre una si altaa..am inceput sa ne cuoastem:))) |
1 Attachment(s)
jante.......:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning